Siyah Çoraplılar Rakip Tanımıyor!

Sezonun formda ekibi Siyah Çoraplılar ile Palermo takımları karşı karşıya gelirken özellikle son bölümleri nefesleri kesen maçta kazanan 4 3 lük skorla Siyah Çoraplılar oldu ve yollarına dolu dizgin devam ettiler.
Siyah Çoraplılar takımı hem hücum anlamında hem de savunma anlamında iyi bir maç çıkarırken net pozisyonlardan sonuç alamamaları son bölümlerde zorlanmalarına sebep oldu. Maçın genelinde oyunun kontrolünü elinde tutan ekipte gol yollarında cömert davranmaları farkı açmalarına engel olurken kaleci Mustafa nın kurtarışları takımını ayakta tuttu. Taner orta alanda takımın yine etkili ismi olurken atakları başlatan oyuncuydu, Ali Emre, Burak ve Mehmet de Taner gibi maçı 1 er golle tamamlayarak galibiyette pay sahibi oldular.
Palermo takımı maça istediği gibi başlayamazken bireysel gayretle maça tutunmaya çalışmalarına karşın takım içi uyumsuzluk sebebiyle istedikleri oyunu çok da sergileyemediler. Son bölümlere 1 farklı geride giren ekip beraberlik golü için yüklenseler de puanı getirecek o golü bulamadılar. Tayfun 2 golüyle yine iyi bir maç çıkarırken diğer gole de Selim imza attı.
Maçın Adamı: Taner
Maçın Gümüş Adamı: Burak
Maçın Kalecisi: Mustafa
Maçın Defansı: Burak
Maçın Ortasahası: Taner
Maçın Forveti: Tayfun
Maçın Golü: Tayfun
Maçın Centilmeni: Hüseyin