Siyah Çoraplılar Galibiyetle Tanıştı!

Diriliş Fk ile Siyah Çoraplılar takımları karşı karşıya gelirken maça hızlı başlayan Siyah Çoraplılar ilk yarıdan farkı açıp son bölümlerde fark erise de son bölümlerde buldukları gollerle maçtan 12 8 lik skorla galip ayrıldı ve sezonun ilk galibiyetini aldılar.
Siyah Çoraplılar takımı maça atak bir oyunla başlarken ilk yarıda skor üretmekte zorlanmadılar ve rakip kaleye giden neredeyse her topun gol olmasıyla rahat bir ilk yarı geçirdiler. 2. yarıda oyunu rölantiye alan ekip peş peşe yenilen gollerle panik havasına girerken 5 6 gole kadar çıkan fark bir anda 1 e inince yeniden vites arttırdılar ve buldukları gollerle sahadan 12 8 lik skorla galip ayrıldılar. Orta alanda oyunu iyi kuran Taner attığı 4 golle geceye damgasını vuran isim olurken savunmanın başarılı ismi Burak da 3 golüyle gecenin diğer skorer oyuncusu oldu.
Diriliş Fk takımı maça istediği gibi başlayamazken peş peşe gollerle ilk yarıda oyundan düştüler. 2. yarıda gol silahlarını iyi kullanan ekip 5 6 ya çıkan farkı bir anda eritirken farkın 1 e inmesiyle maça ortak oldular fakat o beraberlik golü gelmedi ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Sahanın her bölgesinde iyi mücadele eden ekipte tek handikap kolay gol yenmesiydi diyebiliriz. Sedat 6 golüyle geceye damgasını vuran isim olurken Mesut ve Serkan da maçı 1 er golle tamamladılar.
Maçın Adamı: Sedat
Maçın Gümüş Adamı: Taner
Maçın Kalecisi: Mustafa
Maçın Defansı: Burak
Maçın Ortasahası: Taner
Maçın Forveti: Sedat
Maçın Golü: Sedat
Maçın Centilmeni: Mesut