Sezonun Son Maçında Kazanan Fc Greenboys!

2018 Kapanış Sezonu kapanış maçında 2 kardeş takım Fc Greenboys ile Liverpool Fk takımları karşı karşıya gelirken karşılıklı ataklarla geçilen maçta 7 1 gibi tarihi bir skorla kazanan Fc Greenboys takımı oldu ve sezonu galibiyetle tamamlayıp play off lara hazırız mesajı verdi.
Her ne kadar skor 7 1 olsa Liverpool takımı rakibine yakın sayıda şut çekmiştir fakat isabet oranı çok düşük bir maç geçirdiler. Orta alanda bireysel yetenekleri olan oyunculardan kurulu olsalar da takım oyunundan çok uzak bir görüntü verdiler ve pasa dayalı bir oyun oynamayınca 3. bölgede etkili olamadılar. Önder topla çok oynadı, Şahin de kaleyi gördüğü yerden şut denedi, sonuç itibariyle Liverpool Fk takımı skor üretmekte çok zorlandı. Savunmada iyi mücadele etseler de rakibin etkili paslaşmaları sonucunda çözüldüler, kalede kaptan Sercan değil Çok iyi bir kaleci de olsaydı çoğu golü o da yerdi, kalecilik bir maç değildi.
Fc Greenboys takımı 5 1 lik hezimetin ardından 7 1 lik zaferle Palermo mağlubiyetini unuttururken birçok eksiğine rağmen sahada çok iyi bir mücadele verdi, dahası çok iyi paslaşıp kenarda oturanların da ne denli formaya hazır olduğunu görmüş oldu. Genel anlamda takım oyununu çok iyi sergileyip disiplinli savunma yapan Fc Greenboys takımı etkili paslaşmalarla rakip kalede net pozisyonlar buldular, farkı açmakta zorlanmadı. Eski gol Krallarından Gökhan’ın 5 golüyle geceye damga vurduğu maçta yıldız oyuncu performansıyla büyülerken takıma belki 1 ay önce katılmış olsa yeni bir gol krallığı heyecanı yaşayabilirdi diye düşünüyorum.
Maçın Adamı: Gökhan
Maçın Gümüş Adamı: Ali
Maçın Kalecisi: Onur
Maçın Defansı: Taşçı
Maçın Ortasahası: Ali
Maçın Forveti: Gökhan
Maçın Golü: Gökhan
Maçın Centilmeni: Pablo