Seyit Yoksa Kerem Var!

Play Off 1. Tur maçında Ayaz Ticaret ile Yeşilyayla Fk takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı kıran kırana geçen maçın 2. yarısında Ayaz Ticaret oyuna ağırlığını koydu ve sahadan farklı bir skorla galip ayrılıp adını 2. tura yazdırdı.

Ayaz Ticaret takımı maça çok ciddi başlamazken ilk yarıyı 3 2 lik skorla önde tamamladılar. 2. yarıda rakip savunma arkasında büyük boşluklar bulan ekip skor üretmekte zorlanmazken sahadan 10 5 lik skorla galip ayrılıp 2. tura yükseldiler. Kerem Ayaz Seyit Ayaz’ın yokluğunda attığı 8 golle geceye damgasını vuran isim olurken Hakkın ve Ömer de maçı 1 er golle tamamladılar.

Yeşilyayla Fk takımı genel anlamda iyi bir sezon geçirse de 1. turda çekilebilecek en zor kurayı çektiler ve favori olarak çıkmadıkları maçta sürpriz kovaladılar. İlk yarıda iyi mücadele veren ekip oyunu bırakmazken 2. yarıda savunmada büyük boşlular vermeleriyle maça havlu attılar ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Akın attığı 3 golle takımın en skorer oyuncusu olurken diğer goller Enes ve Mehmet’ten geldi, Yasin ise kurtarışlarıyla takımını ayakta tutmaya çalıştı.

Maçın Adamı: Kerem

Maçın Gümüş Adamı: Ömer

Maçın Kalecisi: Hakan

Maçın Defansı Ercan

Maçın Ortasahası: Ömer

Maçın Forveti: Kerem

Maçın Golü: Enes

Maçın Centilmeni: Mehmet