Seri 11 Maça Çıktı!

Günün ilk maçında Goriyana ile Macırlar takımı karşı karşıya geldi. Maçın ilk dakikalarında 2 takımda birbirlerini denerken dakikalar ilerledikçe oyuna ağırlığını koyan Goriyana takımı art arda goller ile ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı. 2.yarı zaman zaman etkili ataklar geliştirse de gol yollarında sıkıntı yaşayan Macırlar takımı gol bulmakta zorlandı. Goriyana takımı 2.yarı rahat bir oyun ortaya koyarak maçı 6-2 kazandı.
Kazanma Faktörleri
Maça temkinli başlayan Goriyana takımı ilerleyen dakikalarda etkili ayakları ile sonuca giden ekipte açılışı yapan isim Emircandı. Sonrasında art arda goller ile farkı açan ekip ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı. 2.yarı rahat bir oyun ortaya koyan ekip maçı 6-2 kazanarak galibiyet serilerine devam etti. Bilalcan her zaman ki gibi formundaydı ve çok iyi bir performans sergileyerek kalesinde devleşti. Savunmada bir birleri ile uyumu çok iyi olan Goriyana takımında savunmanın yıldızı Dedeydi. Yaptığı kritik müdahaleler ile rakibin ataklarını kesen Dede ileri çıkarak hücuma da katkı vermeyi ihmal etmedi. İleride tek toplar ile ataklar geliştiren Goriyana etkili ayakları ile sonuca gitti. Ramazan takımın dinamosu görevindeydi. Takımın ataklarını şekillendiren Ramazan oyun görüşü ile dikkat çekerken Samet ise tekniği ve hızı ile rakip savunmayı zorladı. Takım olarak galibiyet serisine devam eden ekip kendilerini yenebilecek bir rakip istediklerini maçtan sonra belirttiler.
Kaybetme Faktörleri
Maça iyi başlayan Macırlar kontra ataklar ile gol aradı. Fakat aradıkları golü bir türlü bulamayan ekip Emircan’ı durduramayınca geriye düştüler. İlk yarının son dakikalarında art arda 2 gol yiyen ekip ilk yarıyı 3-0 geride tamamladılar. 2.yarıya farkı azaltmak için baskılı başlayan ekip farkı azaltamayınca fark 5’e çıktı. Maçın son dakikalarında karşılıklı goller bulan Macırlar maçı 6-2 kaybetti. Kalede görev alan Erdal ilk dakikalarda iyi performans sergilerken ilerleyen dakikalarda şutlara dayanamayınca kalesinde goller gördü. Savunmadaki dakikalarda etten bir duvar ören Macırlar ilk golden sonra dağıldılar. Yusuf rakibi karşısında çoğu pozisyonda ayakta duramayıp kolay geçilince takımına zor anlar yaşattı. İleride zaman zaman etkili bir oyun ortaya koyan Macırlar ilk gollerini çok geç bulması onları kötü etkiledi. Mert ve Hüseyin son dakikalarda 1’er gol ile takımlarını oyuna sokmaya çalışsalar da Emre’nin maç boyunca girdiği gol pozisyonları iyi değerlendirememesi takımını olumsuz etkiledi. Ligde ki bütün maçlarını kazanan bir takıma karşı iyi bir oyun ortaya koyan Macırlar gol yollarında sıkıntı yaşayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.
Maçın Adamı:Emircan
Maçın Gümüş Adam:Ramazan
Maçın Kalecisi:Bilalcan
Maçın Defansı:Dede
Maçın Ortasahası:Emircan
Maçın Forveti:Samet
Maçın Golü:Emircan
Maçın Centilmeni:Bilalcan