Şelale Fc’den farklı başlangıç

Kestel Gürsu konferansı gecenin son maçı Şelale Fc ile Enfess Döner arasında oynandı. Maçta ilk 10 dakika gol olmazken günün başarılı isimlerinden Furkan sahneyi açarak takımı Şelale Fc yi öne geçiren golu attı. Maçta mücadele etse de iyi sonuçlar alamayan Enfess Döner rakibi karşısında çok zorlandı. Çok iyi top yapan ve mücadeleci oynayan Şelale Fc takımı Furkan ve Semih in golleriyle ilk yarıyı 5-0 lık avantajlı bir skorla kapattı.

İkinci yarı da 5-0 lık üstünlüğü bulunan Şelale Fc takımı skorun verdiği rahatlıkla daha fazla atan yapan oldu ve rakip takımı adeta kilitledi. Enfess Döner ise her zaman ki oyun anlayışından çok uzakta bir futbol sergiledi ilerde top yapamayan takım skor bulmakta çok zorlansa da maçın sonuna kadar mücadeleyi sürdürdü. Şelale Fc yaptığı paslarla ile bulduğu gollerle alkışları topladı ve 11-2 lik net bir skorla maçı bitirdiler.

Enfess Döner takımında kalede Hakan görev alırken takım da yeni olmasının dezavantajı vardı topu oyuna sokmakta zorlandı. Savunmada Deniz sık sık ileri çıkarken yerini kaybetti ve savunmada açıklar verdi. Doğancan en geride kalıp mücadele etse de mağlubiyeti engelleyemedi. Ali ilk yarıda tutuk bir oyun sergiledi ikinci yarı ileri destek verip şık bir kafa golü atsa da yeterli olamadı. Hücumda İsa her zaman ki oyun tarzını yansıtamadı. Tayfun takımını ayakta tutmak istese de skor farkı olunca oyundan düştü. Halil istediği pasları alamayınca pozisyona girmekte zorlandı. Okan oyuna sonradan girip farkı kapatmak istese de istediği toplar gelmeyince çabası yeterli olmadı.

Şelale Fc takımı sezona iyi giriş yaptı. Kalede Mert vardı kendisi takımının galibiyet almasın da büyük rol oynadı yaptığı kritik kurtarışlarıyla ve topu oyuna sokmakta çok başarılıydı. Savunmada Görkem rakip takımı çok zorladı adeta geçit vermedi. Enes hava toplarında çok etkiliydi ve yerini hiç kaybetmeden oynadı. Emre savunma olarak başlasa da tam bir orta saha olarak oyun kurdu geriden attığı paslarla çok başarılıydı. Hücumda Hakan maçta en çok koşanlardan biriydi sürekli bitmek bilmeyen enerjisi dikkat çekti ve attığı tek golle takımına katkı sağladı. Semih ileride top tutmayı başardı takımının attığı çoğu gole direkt katkı da bulundu attığı 4 golle yerini Erdem’e bıraktı. Erdem oyuna sonradan girmesine rağmen çabuk ısınıp ilerde çok pozisyona girdi gol bulamasa da takımının skor bulmasında yardımcı oldu. Furkan attığı 6 golle takımını sırtladı ve takımının gol silahı olmuştu ilerde bulduğu pozisyonların çoğunu gole çevirerek takımının galibiyet almasında büyük katkı sağladı.

Maçın adamı: Furkan
Maçın gümüş adamı: Semih
Maçın kalecisi: Mert
Maçın defansı: Emre
Maçın ortasahası: Hakan
Maçın forveti: Furkan
Maçın centilmeni: Ali

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.