Sc Terran Uzun Toplarla Avladı!

Gecenin ilk maçında Alkolik Bilbao ile Sc Terran takımları karşı karşıya gelirken Sc Terran tecrübesi ile ilk yarıyı 4 1 önde tamamladı ve bu skor avantajını ikinci yarıda da sürdürerek maçtan 6 2 lik skorla galip ayrıldılar.
Sc Terran takımı Maç boyunca uzun toplarla rakip Kalede etkili olurken rakip savunmayı defalarca eksik yakaladılar ve özellikle İlk yarıda çok net pozisyonlar buldular. Sadece Mustafa en az 6 7 defa rakip kaleciyle karşı karşıya kalırken son vuruşlarda özellikle ilk bölümlerde çok şanssızdılar. Devrenin sonunda buldukları peş peşe gollerle ilk yarıyı avantajlı bir skorla tamamlayan ekip ikinci yarıda daha rahat bir oyun oynarken skor avantajını iyi kullandı ve sahadan 6 2 lik skorla galip ayrılmasını bildi. Disiplinli bir savunma anlayışı sergileyen ekip rakibe çok da fazla pozisyon vermezken orta alanda Emre ve Şahin’le etkili olup savunmanın arkasında Mustafa’yı net pozisyonlara soktular. Daha çok uzun toplarla etkili olmaya çalışan ekip aradıklarını bu taktikle buldu ve çok net pozisyonlarla rakip kalede sürekli gol aradılar. Mustafa çok net pozisyonlardan sonuç alamasa da attığı 3 golle galibiyette büyük rol oynarken, Emre Orta alanın en çalışkan ismi olurken bir gol attı, Mustafa’ya da çok etkili gol pasları verdi. Şahin attığı iki golle skora ciddi katkı sağlarken Yunus savunmadan etkili bindirmeler yaptı, Mümin ve Arif yerinde hamleleri ile dikkat çekti. Kaleci Hikmet ise performansıyla kalesinde güven verirken maçın kritik isimlerindendi, yaptığı kurtarışlarla takımına ayakta tuttu diyebiliriz.
Alkolik Bilbao takımı ise maça çok iyi başlayıp 20. dakikaya kadar skoru Bir birlik eşitlikle götürse de devrenin sonunda yedikleri peş peşe gollerle oyundan düştüler ve skor avantajını kaybettiler diyebiliriz. ikinci yarıda zaman zaman baskıya arttırıp rakip kalede gol arasalar da savunmada ciddi boşluklar verdiler ve aslında çok ciddi bir farklı mağlubiyetle sahadan ayrılabilirlerdi diyebiliriz. Maça çok iyi başlayan ekip orta alanda çok iyi pas yaparken rakip kaleye karambol ataklarla değil oyun kurarak gitmeyi denedi ve bunda da başarılı oldu fakat son vuruşlarda yeteri kadar şanslı değillerdi, 3. bölgede aradıkları pozisyonları bulamadılar. 20. dakikaya kadar maça ortak olsalar da savunmanın arkasına çok adam kaçıran ekip kalelerinde çok ciddi tehlikeler yaşadılar, Kaan’ın etkili performansı olmasa daha ilk yarıdan farklı bir skorla yenik duruma düşebilirlerdi fakat 20. dakikaya kadar skor berabere idi Lakin devrenin son 4 dakikasında yedikleri 3 golle maça havlu attılar. Genel anlamda iyi bir kadroları olan ekipte tek eksik tecrübe eksikliğiydi diyebiliriz. Bunun dışında rakip kaleye yeteri kadar şu çekmemeleri gol bulma konusunda zorlanmalarında sebep oldu. Kaan başarılı performansıyla farkın daha da ciddi şekilde büyümesini engelleyen isim olurken Onur ve Doğan orta alanda çok çalışkan görüntü sergilemelerine karşın birbirleri ile uyumsuzdular. Sedat Orta alanda çok çalışkan bir görüntü sergiledi son vuruşlarda çok şanssızdı, Mert de attığı jeneriklik gol ile maçın golüne imza atmış oldu.
 
Maçın Adamı: Emre
Maçın Gümüş Adamı: Mustafa
Maçın Kalecisi: Hikmet
Maçın Defansı: Mümin
Maçın Ortasahası: Emre
Maçın Forveti: Mustafa
Maçın Golü: Mert
Maçın Centilmeni: Sedat