Sc Terran Rakip Tanımıyor!

Maçın Adamı: Mustafa
Maçın Gümüş Adamı: Ferhat
Maçın Kalecisi: Ferhat
Maçın Defansı: Ufuk
Maçın Ortasahası: Onur
Maçın Forveti: Mustafa
Maçın Golü: Ufuk
Maçın Centilmeni: Mesut
Gecenin maçında karşı karşıya gelen Kaybedenler Kulübü ile Sc Terran takımlarının mücadelesi izlenmeye değerdi ve maç baştan sona büyük hareketlilik ile geçti. Sc Terran takımı 7. dakikada 2-0 lık skoru yakalasa da devreye 2 1lik üstünlükle girdiler. 2. yarıda farkı açmasını bilen ekip sahadan 4 1 lik skorla galip ayrılıp 4te 4 yaptı ve yoluna dolu dizgin devam etti.
Sc Terran takımı ligdeki 4. maçını da farklı kazanarak yoluna devam etse de bugün oyunu çok geride kurdular ve kalelerinde çok pozisyon verdiler. Ferhat gibi tecrübeli bir eldivene sahip olmasaydı sahadan büyük bir hüsran ile ayrılabilirlerdi fakat tecrübeli eldiven kalesinde adeta devleşti ve sadece 1 penaltı golü yiyerek maçı hatasız tamamladı. Onur ve Ahmet gibi mücadele gücü yüksek iki oyuncuyla orta alanda rakibe iyi baskı kuran ekip rahat top yapmamalarını sağlamaya çalışırken savunmanın arkasına atılan uzun toplarla etkili olmaya çalıştılar ve bu şekilde de net pozisyonlar da buldular. Bu pozisyonların 4 ünü gole çeviren ekip zorlu bir galibiyet alırken 5. sıraya yerleşmesini bildi. Kaptan Mustafa attığı 2 golle yine galibiyette büyük rol oynarken savunmada Mümin ve Ufuk yine üst düzey mücadele ettiler, Ufuk güzel bir golle skora katkı sağladı, orta alanda Okan yine istekli bir oyun sergiledi.
Kaybedenler Kulübü bu akşam futbol adına herşeyi yapsa da şans bu akşam yanlarında değildi ve Ferhat’ı da geçemeyince mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Bu akşamki kadro oyun yapısı ve mücadele karşısında çoğu takım ayakta duramazdı ki ligde yenilgi görmeyen Sc Terran takımına bile kendi oyunlarını kabul ettirdiler fakat çok net pozisyonlardan sonuç alamadılar. Hem etkili paslaşmalarla hem de uzaktan şutlarla gol arayan ekip kazanmak için büyük mücadele sergileseler de Ferhat’a takılan ekip mağlubiyete rağmen Çalı Konferansının en iddialı ekiplerinden biri olduğunu yine gözler önüne sermiş oldu. Savunmada Murat mükemmel bir oyun sergilerken Hasan sürekli hücuma etkili bindirmeler yaptı. Hikmet özellikle son bölümlerde kalesinde devleşirken farkın büyümesini engelledi, Mesut orta alanda çalışkan bir görüntü sergilerken Sedat istediği topları çok da alamadı. Emre uzaktan yine bilindik müthiş şutlarıyla gol arasa da kaleciyi geçemezken Serkan da istekli oyununa rağmen takımına puan getiremedi, net pozisyonlardan sonuç alamadı.