Şans Kontraatak’ın Yüzüne Güldü…

Gecenin 2. maçında Kontraatak Fc ile Sc Terran takımları karşı karşıya geldiler.
Kontraatak Fc takımı geçen sezonun finalisti olmasına rağmen bu sezona istediği gibi başlayamadı ve istikrarsız sonuçlar alarak beklentilerin altında kaldı ve bu maça hem bir çıkış için hem de moral maçı düşüncesiyle iyi hazırlanmış görüntüsü verdi.
Sc Terran takımı ise 5 te 5 lik performansla bütün dikkatleri üzerine toplarken üst sıralarda yer almayı başardı ve seriyi sürdürme amacıyla sahaya geldi fakat aksilikler kalecilerinin maça gelmemesiyle başladı ve sahaya 6 kişi çıkıp kale mevkisinde dönüşümlü olarak oynamaları kendileri adına büyük handikaptı.
Buna rağmen Emrah’ın güzel golüyle öne geçen ekip ilerleyen dakikalarda rakiplerine 6 kişi oynamalarına rağmen çok da kötü bir oyun oynamadan iyi de direnerek ilk bölümleri geçtiler fakat bu akşam şans yanlarında değildi ve 20. dakikada Mümin’in de sakatlanıp oyun dışında kalmasıyla sahada 5 kişi kaldılar. Tabi bu durum bütün taşları tamamen yerinden oynatırken geride kalan süre için mağlubiyet kaçınılmaz oldu ve sahadan 9 6 lık skorla mağlup ayrıldılar.
Eksik oynamalarına rağmen dirençli bir görüntü sergileyen ekipte bu gün analiz yapılacak çok da ortam oluşmadı ve şartlar eşit olsaydı nasıl bir maç izlerdik bilmiyorum ama alınan mağlubiyeti bir iş kazası olarak kenara not alabilirler fakat kadro yapıları ile önümüzdeki haftalarda bu mağlubiyeti telafi edeceklerini düşünüyorum.
Emrah 2 güzel golle takımın en skorer oyuncularından olurken takıma yeni katılan Çağlar da 2 gole imza attı.
Kontraatak Fc takımını zorlu bir maç beklese de şans bugün yanlarındaydı ve galibiyet almaları için bütün şartlar kendiliğinden kolaylıkla oluştu ve lig tarihinde nadir görülen olaylardan birisi gelişince 4 puanı ceplerine zorlanmadan koydular.
Ligde inişli çıkışlı bir performans sergileyen ekip aldığı bu galibiyetle büyük moral kazanırken kendileri için çıkışa geçme maçı olabilir.
Kontraatak Fc takımı için de bu maç analizlik çok da durum olmazken kolay kolay yeme sorunu bu maçtaki rahat oyuna rağmen göze çarptı.
Doğukan attığı 4 golle takımın en skorer oyuncusu olurken Kadir ve Sedat da maçı 2 şer golle tamamladılar, Kadir orta alanda çok gayretliydi oyunu kuran ve atakları başlatan isim oldu.
Maçın Adamı: Kadir
Maçın Gümüş Adamı: Doğukan
Maçın Kalecisi: Tayfun
Maçın Defansı: Ahmet
Maçın Ortasahası: Kadir
Maçın Forveti: Doğukan
Maçın Golü: Emrah
Maçın Centilmeni: Okan