Şamsporda keyifler yerinde

Maçın Adamı:Yasin
Maçın Kalecisi:Mira
Maçın Defansı:Yasin
Maçı Ortasahası:Zahir
Maçın Forveti:Enes

Maçtan Notlar
Maç Şimşekler takımının başlama vuruşu ile başladı. 2 takımda olukça atik ve dinç bir şekilde maça başladıl ar. Şamspor kaleyi uzaktan şutlarla yoklarken Şimşekler ise paslar ile kaleye gitmeye çalışıyordu. Şamspor 5.dakikada şut ile kaleyi yokladı. Kaleci Ahmetin sektirdiği top Osmanın önünde kalınca o da topu ağlara yuvarlayarak Şamsporu öne geçirdi. Şimşekler hemen bu gole Celal ile cevap vererek 7.dakikada durumu tekrar eşitlediler. Öne geçmek için baskısını arttıran Şimşekler 10.dakikada frikik organizasyonundan Celal ile 1 gol daha bularak öne geçtiler. Çamspor tekrar beraberliği yakalamak için baskı kursada ahmeti geçmeyi başaramadı. 16.dakikada kontra ataktan Celal ile bir gol daha bulan Şimşekler skorı 3-1 yaptı. Bu golden sonra iyice baskısını arttıran Şamspor 20.dakikada frikikten Zahirin attığı gol ile farkı 1’e indirdi. İlk yarının kalan dakikalarında 2 takımda etkili pozisyonlar yakalasada başka gol sesi çıkmayınca ilk yarı 3-2 Şimşekler takımının lehine sonuçlandı.

2.yarıya Şamspor Enes şık golü beraberliği yakalayarak başladı. Şimşekler tekrar öne geçmek için baskı kursada ileride son vuruşlarda sıkıntı yaşamalarından dolayı bir türlü aradıkları golü bulamıyordu. 30.dakikada kontra ataktan Enes ile bir gol daha bulan Şamspor maçta 2.kez öne geçmeyi başardı. Bu golden sonra beraberliği yakalamak için iyice baskısını arttıran Şimşekler savunmada da açıklar vermeye başladı. 35.dakikada Şamsporun açtığı ortada kaleci Ahmet savunmasıyla anlaşamayınca kalesinde golü görerek takımının 5-3 geri düşmesine neden oldu. Bu golden 3.dakika sonra Zahi4 ile1 gol daha bulan Şamspor skoru 6-3’e getirerek iyice rahatladı. Oyundan iyice düşen Şimşekler savunmasında bolca açıklar vermeye başladı. Bunu çok iyi değerlendiren Yasin ard arda 3 gol bularak skoru birden 9-3’e getirdi. Maçın son anlarında gollerine devam edem Şamspor takımı ilk yarısını geride tamamladığı maçı 12-4 gibi farklı bir skorla kazanarak üst sıralara göz kırpttı.

Şimşekler
Maça gol yiyerek başlasalarda ilk yarıyı önde tamamlamayı başaran ekip 2.yarıda aynı enerjiyi sahaya yansıtamayınca yenilgi onlar için kaçınılmaz oldu. Kalede Ahmet görev aldı. Refleksleri iyi olan kalecinin tek eksik yanı uzaktan gelen topları çok fazla sektirmesiydi ve bu takımına sıkıntı yarattı. Savunmada Alperen, Mert ve Mücahit 3’lüsü görev aldı. İlk yarıdaki uyumları iyi olan 3’lü 2.yarı dağıldılar. Alperen savunmanın bel kemiğiydi rakibin çoğu pozisyonunu başlamadan bitirsede 2.yarı oyundan düştü. Mert takımını savunmadan hücuma çıkaran isimdi topu iyi yönlendiren isim iyi bir maç çıkardı. Mücabit ise savunmadan daha çok hücumda oynamasıyla savunmasında açıklar verdi. Ortsahada Celal ve Mustafa 2’lisi görev aldı. Zaman zaman çok iyi oyanasalarda 2.yarı çok silik bir görüntü çizdiler. Celal takımının en etkili ismiydi. Attığı goller ve oyundaki enerjisiyle bir şey yapmaya çalışsada yenilgiye engel olamadı. Mustafa ise hem savunmada hem de hücumda görev alarak lyunun her 2 yönünde oynamaya çalışması Mustafayı çok yordu ve 2.yarı oyundan düştü. Forvette Ali görev aldı. Rakip savunmanın arasında kaybolan Ali bekleneni veremedi. Sonraki maçlarda Şimşek takımına başarılar dileriz.

Şamspor
Maça çok hızlı giren ekip ilk yarıyı geride tamamlasada 2.yarıda çok iyi performans göstererek maçı kopardılar. Kalede Mira görev aldı. Çok iyi bir maç çıkaran isim topu oyuna çok iyi soktu. Savunmada Yasin, Suphi ve Raman görev aldı. Uyumları çok iyi olan 3’lüsen Suphi yaptığı kritik müdahaleler ile göz doldururken Yasin ise savunmaan kurduğu oyunlar ile dikkat çekti. Raman ise savunmada çakılı kalarak savunmasını toparladı. Orta sahada Zahir ve Osman 2’lisi görev aldı. Çok iyi maç çıkaran 2’liden Zahir oyunun her 2 yönünde de görev alarak çok iyi bir performans sergiledi. Zahir ise takımını bir maestro gibi yönetti. Forvette Enes görev aldı. Çok iyi bir maç çıkaran Enes attıği goller ile takımına galibiyeti getiren isimdi. Sonraki maçlarda Şamspor takımina başarılar dileriz.