Şampiyonluk Adayları Yenişemedi

Günün ilk ve tek maçında Green Boys ile Liverpool takımları karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen mücadelede Green Boys takımı 15.dakikada Mert Yaldız ile öne geçmeyi başarırken Liverpool takımı Mert ile hemen karşılık vermeyi başardı. İlk yarının sonlarında sahanın en genci olan Mert bir kez daha sahneye çıkarak ilk yarının skorunu Liverpool takımı lehine ilan etti. 2.yarı maçın kırılma anında 2 gole imza atan Mert kendi takımı Liverpool’un golünü engellerken maçın dönüm noktası pozisyondan 5 dakika sonra Mert Yaldız takımının beraberlik golünü atmayı başardı. Mertlerin gecesinde yenişemeyen takımlar sahadan beraberlik ile ayrıldılar.

Liverpool
Maça oldukça istekli başlayan ekip geriye düşse de ilk yarıyı önde tamamlamayı başardı. 2.yarı bir çok gol pozisyonuna giren ekip farkı arttıramayınca kalesinde golü gördü ve puanı paylaştı. Kalede görev alan Yunus kurtarışları ile takımını ipten alırken hava toplarındaki hakimiyeti ile göz doldurdu. Savunmada Nezirin yokluğunda sırıtmayan ekipte Pablo müdahaleleri ile rakibin çoğu atağını kesti. İleride oldukça efektif olan ekipte Şahin oldukça hareketli bir oyun sergilerken oyun görüşü ile fark yarattı. Metin ise bugün beklenen performansı gösteremezken ileride çok fazla top kaybı yaptı. Takımının yıldızı olan Mert ise takımının gollerine imza atarken klası ile göz doldurdu, fakat takımının golüne engel olan Mert maçın kırılma anı ile takımını galibiyetten etti.

Green Boys

Maça oldukça istekli başlayan ekip ilk yarı öne geçmeyi başarsa da ilk yarıyı geride tamamlarken 2.yarı oyuna ağırlığını koyan ekip beraberliği kurtarmayı başarırken, kalede görev alan Onur bir çok pozisyonda inanılmaz kurtarışlara imza atarken uzaktan atılan şutlarda topları çok fazla sektirdi. Savunmada zaman zaman açıklar veren ekipte Mehmet savunmada çakılı oynayan isimdi. Ve takım arkadaşlarının kademelerine çok iyi girdi. İleride tek toplar ile sonuca gitmeye çalışan ekipte Oktay takımın ataklarını şekillendirirken, takımın yıldızı olan Mert ise bitiriciliği ve fırsatçılığı ile fark yarattı. Maçta öne geçmesine rağmen skoru koruyamayan ekip beraberliği son anda kurtarmayı başardı.

Maçın Adamı:Mert Yaldız
Maçın Gümüş Adamı:Mert (Liverpool)
Maçın Golü:Mert (Liverpool)
Maçın Kalecisi:Onur
Maçın Savunması:Pablo
Maçın Orta sahası:Mert Yaldız
Maçın Forveti:Mert (Liverpool)
Maçın Centilmeni:Oktay