Salzburg 3. Turda!

Play Off 2. tur mücadelesinde Salzburg ile Ulus Gb takımları karşı karşıya gelirken kıran kırana geçen maçta kazanan Salzburg oldu ve adını 3. tura yazdırmayı başardı.

Salzburg takımı maça iyi başlarken skor avantajını maçın başlarında almasına karşın ilerleyen dakikalarda rehavete kapılınca sıkıntılı dakikalar geçirdi. Maçın genelinde skor olarak üstün olsalar da rahat bir maç çıkaramayan ekip maçtan son bölümlerden bulduğu gollerle galip ayrılırken 3. tur biletini cebine koydu. Orta alanda Emre ve Sinan’la etkili olan ekip gol yollarında Tayfun’un her ne kadar bitiricilik açısından şanssız bir maç geçirmesine karşın buldukları güzel gollerle sonuca gittiler ve maçı kazandılar. Tayfun 3 golle takımın en skorer ismi olurken Sinan ve Emre de maçı 3 er golle tamamladılar.

Ulus Gençlerbirliği takımı maça istediği gibi başlayamazken erken yedikleri gollerle yenik duruma düştüler. Buna rağmen maçı bırakmayan ekip farkı kapatmayı başarırken maç boyunca skor anlamında geriden gelseler oyundan hiç kopmadılar. Takım içi tartışmalar takımı olumsuz yönde etkilerken en büyük handikapları bu olurken sahaya çıkan 7 li iyi mücadele etmesine karşın tecrübe eksikliği nedeniyle sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Ulaş 3 golle takımın en skorer oyuncusu olurken Kaptan Cengiz de maçı 2 golle tamamladı.

Maçın Adamı: Tayfun

Maçın Gümüş Adamı: Emre

Maçın Kalecisi: Erkan

Maçın Defansı: Selim

Maçın Ortasahası: Emre

Maçın Forveti: Tayfun

Maçın Golü: Ulaş

Maçın Centilmeni: Erkan