Sadıçlar Zorlanmadan Galibiyete Ulaştı!

Günün ilk ve tek maçında Sadıçlar ile Real Mezun takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 ekipte temkinli bir başlangıç yaparken Sadıçlar takımı dakikalar ilerledikçe maçın kontrolünü eline aldı. Art arda goller ile farkı açmaya başlayan Sadıçlar takımı ilk yarıyı 4-0 önde tamamladı. 2.yarının başında Real Mezunlar takımı bulduğu gol ile farkı azaltmayı başarsa da Sadıçlar takımı bu gole hemen karşılık vermeyi başardı. Farktan dolayı oyundan düşen Real Mezun takımı savunmada bir çok açık vermeye başlayınca Sadıçlar takımı bu açıkları çok iyi değerlendirdi ve farkı açtı, ve maçı 9-1 gibi farklı bir skor ile Sadıçlar takımı kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça çok iyi bir başlangıç yapan ekip art arda goller ile skor üstünlüğünü alırken ilk yarıdan maçın fişini çekmeyi başardı. 2.yarının başında kalesinde golü görse de oyun disiplininden kopmayan Sadıçlar maçı zorlanmadan kazanmayı başardı. Kalede görev alan Fatih bugün fazla zorlanmasa da rakibin bir kaç golünü engellemeyi başardı. Savunmada çok uyumlu olan Sadıçlarda Yusuf savunmanın bel kemiğiydi. Savunmayı toparlamayı başaran Yusuf rakibin her atağına ayak koymayı başardı. İleride çok efektif olan ekipte pas alışverişi çok iyiyken Emre takımın dinamosu gibiydi. Hem savunmada hemde hücumda sahada basmadık yer bırakmayan Emre takımını çok iyi yönlendirdi. Takımın golcüsü olan Ramazan M. ise tekniği ve ince bilek hareketleri ile dikkat çekti. Ramazan M. bitiriciliğiyle fark yaratırken maçın kilidini çözen isimdi. İlk dakikadan itibaren maçın temposunu belirleyen ekip maçı farklı bir skor ile kazanmayı başarırken fazla zorlanmadı.

Kaybetme Faktörleri
Maça rakibi tartarak başlayan Real Mezun takımı kalesinde art arda goller görse de oyundan kopmadı. Fakat ilk yarı bir türlü aradıkları golü bulamayan ekip ilk yarıyı 4-0 geride tamamlasa da 2.yarının başında golü bularak ümitlenseler de kalelerinde hemen golü görünce oyundan koptular ve maçı farklı bir skor ile kaybettiler. Kalede görev alan Enes bugün kalesinde bir çok gol pozisyonu görürken çok fazla yoruldu. İlk yarı dayansa da 2.yarı takım arkadaşlarının oyundan kopması ile yapabilecek fazla bir şeyi kalmadı. Savunmada çok dağınık bir görüntü çizen ekipte Ahmet savunmada çakılı kalan isimdi. Savunmada elinden geleni yapan Ahmet çoğu pozisyonda yalnız kalırken Kadir ise savunmada çok kolay geçildi. İleride istedikleri oyunu sahaya bir türlü yansıtamayan Real Mezun takımında Mustafa takımının tek golüne imza atarak takımını umutlandırsa da takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamadı. İleri uçta görev alan Erkal ise istediği toplarla buluşamazken çok pasif kaldı. İlk dakikadan itibaren oyunun iplerini rakibe veren ekip farklı bir mağlubiyete engel olamadılar.

Maçın Adamı:Ramazan M.
Maçın Gümüş Adamı:Emre
Maçın Golü:Emre
Maçın Kalecisi:Fatih
Maçın Savunması:Yusuf
Maçın Orta sahası:Emre
Maçın Forveti:Ramazan M.
Maçın Centilmeni:Enes