Sadıçlar Sonunda Galibiyete Uzandı

Günün son maçında Sadıçlar ile Vasco takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 ekipte iyi başlarken Sadıçlar Takımından Emre kendi sahasından aşırttırma bir frikik golü ile maçın açılışını yaptı. Fakat skoru koruyamayınca Vasco takımından Enes önce beraberliği bir kaç dakikada sonra da Oktay’ın şık pası ile Vasco takımını öne geçirmeyi başardı. Geriye düştükten sonra toparlanan Sadıçlar takımı maça tekrar ağırlığını koydu ve art arda goller ile önce beraberliği sonrasında ise tekrar öne geçmeyi başardı. İlk yarının son atağında Vasco takımı farkı azaltmayı başarsa da ilk yarıyı Sadıçlar takımı 5-3 önde tamamladı. 2.yarıya beraberliği yakalamak için baskılı başlayan Vasco takımı farkı azaltmayı başarsa da bir türlü oyunu tutmayı başaramayınca Sadıçlar takımı farkı tekrardan 2’ye çıkardı. Maçın kalan dakikalarında 2 ekipte gol bulsa da Sadıçlar takımı skoru korumayı başardı ve maçı zor da olsa 7-5 kazanmasını başardı.

Kazanma Faktörleri
Maça oldukça istekli başlayan Sadıçlar hiç beklenmedik bir pozisyondan Emre ile golü bulmayı başarırken skoru koruyamayarak geriye düştü. Oyun disiplininden kopmayan ekip tekrar öne geçerek farkı açtı ve ilk yarıyı 5-3 önde tamamladı. 2.yarı rakibin baskısı ile karşılaşan ekip kalesinde golü görse de oyun disiplininden kopmadı ve maçı 7-5 kazandı. Kalede görev alan Fatih çok iyi bir maç çıkarırken refleksleri ile dikkat çekti ve kurtarışları ile takımının maçı kazanmasını sağladı. Savunmada elinden geleni yapan ekipte savunma zaman zaman zorlansa da oldukça efektif bir maç çıkardı. Emre savunmayı toparlayan isim olurken maç boyunca bir çok kritik müdahelelerde bulundu, maçın açılışını yapan Emre oyun görüşü ile fark yarattı. İleride oldukça etkili olan Sadıçlar takımında Selim takımının ataklarını şekillendirirken pas trafiğini yapan kişiydi ve açıkları çok iyi değerlendirdi, skora katkıda yapan Selim maçın kazanılmasında büyük pay sahibiydi. Forvette görev alan Serhat takımının skor yükünü çekerken bitiriciliği ve pozisyon bilgisi ile gol yollarında çok etkili oldu. Güçlü rakibi karşısında zaman zaman zorlansa da Sadıçlar galibiyete uzanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça temkinli başlayan Vasco takımı kalelerinde hiç beklemedikleri bir gol görürken, hemen toparlandılar ve etkili oyuncusu Enes ile öne geçmeyi başardılar. Fakat skoru koruyamayan ekip ilk yarıyı 5-3 geride tamamlarken 2.yarının başında Enes ile bir gol daha bulan ekip farkı 1’e indirip umutlansa da berberlik için bastırdığı dakikada kalelerinde bir gol daha gören ekip oyundan düştü ve maçı 7-5 skor ile kaybetti. Kalede görev alan Kaan bugün beklenen performansı gösteremezken yediği gollerde hataları vardı. Savunmada çok zorlanan Vasco takımında Fatih maç boyunca savunmayı terk etmezken çoğu pozisyonda yalnız kaldı. İleride bireysel performanslar ile sonuca gitmeye çalışan ekipte Oktay tekniği ve akıl dolu pasları ile dikkat çekerken uzaktan şutları ile etkili olsa da skora katkı yapamadı. Takımının en efektif ismi olan Enes ise takımı adına sahada her şeyi yaptı, tekniği ile dikkat çeken Enes attığı goller ile takımının skor yükünü çekerken sahanın en etkili isimlerinden biriydi. Maçta geriye düşmelerine rağmen oyundan kopmayan ekip öne geçmeyi başarsa da skoru korumayı başaramayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Serhat
Maçın Gümüş Adamı:Enes
Maçın Golü:Serhat
Maçın Kalecisi:Fatih
Maçın Savunması:Emre
Maçın Orta sahası:Serhat
Maçın Forveti:Enes
Maçın Centilmeni:Fatih