Sadıçlar Rakip Tanımıyor!

Günün ilk maçında ligin köklü takımlarından Filistin ile ligin yeni ekiplerinden Sadıçlar takımları karşı karşıya geldi. İlk yarı çok iyi bir mücadeleye sahne olan maçta karşılıklı goller ile ilk yarı 3-3 berabere biterken 2.yarı daha baskılı olan ekip Sadıçlar takımıydı. Çok şık bir kafa golü ile takımını 4-3 öne geçiren isim Selim olurken bu golden sonra Filistin takımı oyundan düştü. Sadıçlar takımı art arda goller buldu ve 2.yarı etkili oyunu ile maçı 7-5 kazandı.
Kazanma Faktörleri
Maça savunmada başlayan ekip rakibini tartar iken kalesinde tehlike pozisyonlar gördü. Tayfunun attığı gol ile geriye düşen ekip bu gole hemen karşılık verirken ilk yarı karşılıklı goller ile 3-3 berabere bitti. 2.yarı oyuna iyice ısınan ekip savunmada hatasız bir maç çıkartırken kalesini gole kapattı. Selimin attığı şık kafa golü ile 2.yarının açılışını yapan Sadıçlar rakibin oyundan düşmesi ile baskısını arttırdı ve maçı 7-5 kazandı. Kalede görev alan Barış A. İlk yarı kalesinde 3 gol görse de 2.yarı kalesinde adeta devleşerek kalesinde ki çoğu pozisyonu engeller iken, refleksleri ile dikkat çeken Barış A. iyi bir performans gösterdi. Savunması ilk yarı biraz kopuk olan ekipte 2.yarı savunma toparlanınca oyunun kontrolünü eline alan Sadıçlar takımında Serhat savunmanın bel kemiğiydi. Neredeyse her topa müdahalede bulunan Serhat kusursuz bir maç çıkardı. İleride maç boyunca istediklerini sahaya yansıtan ekipte Barış D. ve Selim takımlarının ve sahanın en iyileri iken Barış D. takımının en skoreri idi. Bitiriciliği ile göz dolduran Barış oldukça efektifti. Selim ise takımının ataklarını şekillendiren isimdi. Oyun görüşü oldukça iyi olan Selim rakibi çözen isimdi. Forvette ise Ali bekleneni veremese de takım arkadaşlarının iyi oyunu sonucunda sırıtmadı. Takım olarak iyi bir mücadele gösteren ekip güzel bir oyun sonucunda galibiyete uzandı.
Kaybetme Faktörleri
Maça oldukça iyi başlayan Filistin takımı öne geçmeyi başarsa da kalesinde hemen golü gördü. İlk yarı karşılıklı goller ile 3-3 biterken 2.yarı oyundan düşen ekip bir ara 6-3 geriye düşse de maçı bırakmadı ve farkı kapattı fakat kondisyonu yetmeyen ekip maçı 7-5 kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Cihat kalede çok sırıtsa da elinden geleni yaptı. Savunmada çok çabuk dağılan Filistin takımında Ömer ile Volkan savunmaya olgunluk katarken Ömer’in zaman zaman ileriye çıkması savunmada açıklar vermesine neden oldu. Volkan ise müdahaleleri ile dikkat çekerken ileride gol bulma açısından sıkıntı yaşamayan ekipte Tayfun takımın en efektif ismiydi. Hızı ile rakiplerini etkisiz bırakan Tayfun attığı 3 gol ile takımını ayakta tutmaya çalışsa da takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. İleride Naim takımını yavaşlatırken bu maç bekleneni veremedi. Takım olarak iyi hücum eden ekip savunmada dağılınca yenilgi kaçınılmaz oldu.
Maçın Adamı:Selim
Maçın Gümüş Adamı:Tayfun
Maçın Golü:Selim
Maçın Kalecisi:Barış A.
Maçın Defansı:Serhat
Maçın Orta sahası:Selim
Maçın Forveti:Tayfun
Maçın Centilmeni:Naim