Sadıçlar Puanı Uzatmalarda Aldı!

Gecenin ilk maçında Cska Filistin ile Sadıçlar Fc takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı 2 2 lik biten maçın son bölümlerine Filistin 2 farklı önde girse de uzatma dakikalarında gelen gollere engel olamayınca sahadan 6 6 lık skorla ayrıldılar ve 1 puanın sahibi oldular.
Sadıçlar takımı maça istediği gibi başlayamasa da ilerleyen dakikalarda oyuna ağırlığını koymaya başladı ve ilk golü yiyen taraf olsalar da devreye 2 2 lik eşitlikle girdiler. Bu hızlarını 2. yarıda da sürdüren ekip devrenin başlarında bulduğu golle öne geçmeyi başardı. Son bölümlerde oyundan düşüp 2 farklı yenik duruma düşse de uzatmalarda buldukları gollerle sahadan 1 puanla ayrıldılar. Son bölümlerde oldukça baskılı bir oyun sergileyen ekip rakip sahada iyi pres yaparken rakip savunmada buldukları boşlukları iyi değerlendirip skor üretince maça ortak oldular. Genel anlamda iyi mücadele eden ekip haklı 1 puan aldılar, maçtan galibiyetle de ayrılabilirlerdi. Metin ve Mehmet attıkları 2 şer golle takımın en skorer isimleri olurken özellikle Mehmet uzatmalara sığdırdığı 2 golle alınan puanda büyük rol oynadı, yine Emre ve Selim orta alanda iyi mücadele ederken Yusuf da savunmanın başarılı ismiydi, maçı 2 asist ile tamamladı.
Cska Filistin sahaya farklı bir kadro ile çıkarken özellikle mücadele güçlerinin oldukça düşük olduğunu söyleyebiliriz ki son bölümde 2 farklı skorla öne geçmelerine rağmen savunmada verdikleri büyük boşluklarla sahadan beraberlikle ayrıldılar. Yetenekli isimleri kadrolarında barındırmalarına rağmen özellikle orta alanda istenilen oyunu sergileyemeyen ekip pozisyon bulmakta oldukça zorlanırken her iki devrede de aranılan golleri bulmakta oldukça zorlandılar. Maça stoperde başlayan Seyhan’ın atılan gollerin yarısına imza atması ve bir golü de yine savunmada oynayan Yunus’un atması hücum hattının çalışmadığını gösterdi ki Slimani Hüseyin’in tahtını sallayacak bir performans sergileyen Samet adeta yokları oynadı. Savunmada oynayan Seyhan attığı 3 güzel golle takımın en etkili ismi olsa da savunmadan çıkıp hücuma geçtikten sonra Filistin takımı savunmada çok bocaladı, rakibe çok pozisyon verdiler. Attığı 2 gole rağmen vasat bir performans sergileyen Mustafa Elmacı iyi adam eksiltse de gol yollarında çok pozisyondan sonuç alamadı. Yunus takımın iyilerinden olurken Harun da yine savunmanın kanadında iyi işler yaptı, Mustafa Argın ise savunmaya geçtiğinde orta sahada yokluğu hissedildi.
Maçın Adamı: Seyhan
Maçın Gümüş Adamı: Metin
Maçın Kalecisi: Fatih
Maçın Defansı: Yusuf
Maçın Ortasahası: Metin
Maçın Forveti: Seyhan
Maçın Golü: Seyhan
Maçın Centilmeni: Yusuf