Sadıçlar Master Cup’ta Son Maçında Galibiyete Ulaştı!

Master Cup C grubu 3.hafta maçında Mezunsther ile Sadıçlar takımları karşı karşıya geldi. Mezunsther takımı bu maçtan önce gruptan çıkmayı garantilerken Sadıçlar ise son maçın neticesinde çıkıp çıkmadığı belli olacaktı. Maça baskılı başlayan Sadıçlar erken bir gol ile maça başlasa da ilk yarı karşılıklı goller oldu ve ilk yarı 2-2 beraberlik ile sonuçlandı. 2.yarının başında bir kez daha öne geçmeyi başaran Sadıçlar savunmada adeta savaşırken kıran kırana bir mücadele oldu. Maçın kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmayınca maçı 3-2 skor İle Sadıçlar takımı kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça çok istekli başlayan Sadıçlar erken bir gol İle öne geçse de ilk yarı bir türlü skoru koruyamadılar ve ilk yarı berabere bitti. 2.yarının başında öne geçmeyi başaran ekip maçın son dakikasına kadar skoru korudu ve 3 puanı kaptı. Kalede görev alan İsmail kalesinde adeta devleşti. Muazzam bir maç çıkaran İsmail kurtarışları ile takımını galibiyete taşırken topu çok iyi dağıttı. Savunmada çok fazla efor sarf eden ekipte Fatih savunmanın bel kemiğiydi. Rakibin neredeyse her atağına ayağını uzattı ve rakibin karşısında kaldı. İleride genel olarak bireysel yetenekler ile sonuca gitmeye çalışan ekipte Emre takımının dinamosu gibiydi. Sahada her zamanki gibi basmadık yer bırakmayan Emre top alışverişini çok iyi yaparken oyun görüşü İle fark yarattı. Maçın yıldızı olan Selim ise mükemmel bir maç çıkardı. Top ile adeta süzülen Selim hırsı ve isteği ile fark yaratırken attığı goller ile takımını galibiyete taşıdı. Gruptan çıkma şansını grubun son maçına bırakan ekip son maçın sonucuna göre çıkıp çıkmayacağı belli olacak.

Kaybetme Faktörleri

Gruptan çıkmayı garantiledikleri için yedek ağırlıklı bir kadro İle çıkan Mezunsther takımı erken bir gol yese de beraberliği sağladı ve ilk yarı eşitlik ile sonuçlandı. 2.yarının başında tekrar geriye düşen ekip bir türlü beraberlik golünü bulamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Furkan refleksleri ile çok zor pozisyonlarda kurtarışlara imza atsa da yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada zaman zaman kopukluklar yaşayan ekipte Berat savunmayı toparlayan isimdi. Arkaya atılan topları süpüren Berat takım arkadaşlarının açıklarını kapattı. İleride bir türlü sonuca gidemeyen ekipte Mehmet takımının ataklarını şekillendirirken topları çok iyi değerlendirerek takım arkadaşlarını pozisyonlara soktu. İleri uçta görev alan Muhammed ise maç boyunca bir çok gol pozisyonuna girerken bu pozisyonlardan sadece bir tanesini değerlendirebildi. Maçtan önce gruptan çıkmayı garantileyen ekip 2.yarı geriye düştükten sonra maça fazla asılmadı ve maçı 1 fark İle kaybetti.

Maçın Adamı:Selim
Maçın Gümüş Adamı:İsmail
Maçın Golü:Selim
Maçın Kalecisi:İsmail
Maçın Savunması:Fatih
Maçın Orta sahası:Emre
Maçın Forveti:Selim
Maçın Centilmeni:Berat