Sadıçlar Kendini Kurtardı, Rakibini Ateşe Attı!

Gecenin 2. maçında Sadıçlar Fc ile Tayfa takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı 1 1 lik skorla sona eren maçta kazanan 6 2 lik skorla Sadıçlar Takımı oldu ve play off yolunda çok önemli bir galibiyete imza attılar.
Kazanma Faktörleri:
Ilk yarısı ortada geçen maçta Sadıçlar Fc takımı ilk yarıda istedikleri pozisyonları çok da bulamazken 2. yarıda biraz daha fazla risk alıp rakip kaleye kalabalık gitmeleri pozisyon bulmalarına sebep olurken peş peşe gollerle sahadan farklı bir skorla galip ayrıldılar ve 4 puanı ceplerine koydular. Genel anlamda iyi bir maç çıkaran genç ekip skor üretmekte zorlandıkları dakikalarda Ramazan Bay’ın golleriyle üstünlüğü ele geçirirken skor avantajını son dakikaya kadar koruyup rahat bir galibiyet aldılar diyebiliriz. Ramazan Bay attığı 3 golle galibiyette büyük rol oynarken oyunu çok iyi kurdu takımını çok iyi yönlendirdi, Ali, Selim ve Emre diğer gollere imza atan isimler oldular.
Kaybetme Faktörleri:
Tayfa takımı maça iyi başlarken ilk yarısını beraberlikle tamamladığı maçta 2. yarıda çok net pozisyonlar bulmasına rağmen bunları cömertce harcayınca öne geçme şansını değerlendiremedi ve rakibin de baskısına dayanamayan ekip sahadan mağlubiyetle ayrılıp play off öncesi büyük yara aldı. Defansta iyi mücadele etseler de Şerif ve Hüseyin in yokluğunu hisseden ekip gol yollarında çok şanssız olunca skor üretmekte zorlandılar ve sahadan eli boş ayrıldılar.
Maçın Adamı: Ramazan Bay
Maçın Gümüş Adamı: Yusuf
Maçın Defansı: Ramazan M.
Maçın Ortasahası: Ramazan B.
Maçın Forveti : Emre
Maçın Golü: Ramazan
Maçın Centilmeni : Ersel