Sadıçlar Gümbür Gümbür!

Gecenin maçında Çernobil ile Sadıçlar Fc takımları karşı karşıya gelirken 3 3 ün rövanşında Sadıçlar Fc güçlü rakibini 5 1 gibi net bir skorla geçip ligde 3. sıraya yerleştiler ve tarihlerinde ilk defa ligde bu konuma geldiler.
Sadıçlar Fc takımı maç boyunca istekli ve özverili bir oyun sergilerken sahanın her yerinde çok koştu ve doğru kadro yapısı ile hem çok pozisyon buldular hem de haklı bir galibiyet aldılar. Savunmada da dirençli görüntü sergileyen ekip rakibe çok da pozisyon vermezken çok fazla net pozisyon buldular, birçoğunda Servet’i geçemediler fakat buna rağmen güzel bir skorla sahadan galip ayrıldılar. Emre 2 golüyle en skorer oyuncu olurken Selim orta sahanın en çalışkan ismiydi, Yusuf savunmadan iyi bindirmeler yaptı, İsmet savunmanın ortasında çok iyi bir maç çıkarırken Özdemir de sahanın en çok koşan isimlerinden oldu.
Çernobil takımı maça istediği gibi başlayamazken maçın başında yediği gollerle adeta maça yenik başladılar. Orta alanda oyun kurmakta zorlanan tecrübeli ekip devreye yenik durumda girmesine rağmen 2. yarıya istekli bir oyunla başladılar. Net de pozisyonlar bulmalarına karşın bunları değerlendirmekte zorluk çeken ekip daha çok uzaktan şutlarla gol aradılar fakat çerçeveyi bulma konusunda şanssızdılar. Savunmada bireysel hatalar yapmalarına rağmen genel anlamda iyi mücadele ettiler fakat rakibin kalabalık ataklarına çok da direnemediler. Alınan mağlubiyette en büyük etken orta alanda oyun kuramamalarıydı ki bunun dışında iyi mücadele etmelerine rağmen skor üretmekte başarılı olamayınca maça ortak olamadılar. Servet performansıyla tarihi farkı önlerken kurtarışlarıyla takımın en iyisi oldu.
Maçın Adamı: Selim
Maçın Gümüş Adamı: Emre
Maçın Kalecisi: Fatih
Maçın Defansı: İsmet
Maçın Ortasahası: Selim
Maçın Forveti: Emre
Maçın Golü: Mustafa
Maçın Centilmeni: Ömer Faruk