Rövanşta Kazanan Çıkmadı!

Gecenin son maçında Cska Filistin ile Torulspor takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişme içinde maçta kazanan çıkmadı ve takımlar sahadan 1 er puanla ayrıldılar.
Cska Flistin maçın başlarında kademe hatasından yedikleri 2 golle yenik duruma düşseler de 2. yarıda maçı çevirmesini bildi ve 3 2 lik üstünlüğü yakaladı. Skoru koruyamayan ekip Hakan’ın kendi kalesine attığı golle sahadan 1 puanla ayrıldı. Orta alanda Sadi ile etkili olan Cska Filistin takımı bu oyuncuyla bulduğu pozisyonlardan sonuç almasını bildi. Berkay’ın sakatlığına rağmen hücum hattında etkili olan Cska Filistin son bölümlerde kalelerinde ciddi tehlikeler yaşasalar da Yunus’un başarılı performansıyla kalelerini gole kapatmalarına rağmen son bölümde yedikleri şanssız golle galibiyetten oldular. Maçın kırılma anlarından biri skor 3 2 iken Berkay’ın kaçırdığı net pozisyondu diyebiliriz. Bunun dışında 2 3 topları da direkten dönerken son bölümlerde rakibin etkili ataklarına karşı iyi direndiler, maçın hakkı da genel anlamda beraberlikti.
Torulspor ise skor avantajını yakalamalarına rağmen peş peşe yedikleri gollerle oyundan düşse de Şaban ve Murat gibi etkili hücum silahlarına sahip olduklarını hatırlayınca son bölümlerde şaha kalktılar ve rakip kalede oldukça etkili ataklar yaptılar. Çok net pozisyonlarda rakip kaleciyi geçemeyen ekip buna rağmen son bölümde buldukları golle hak ettikleri bir puanı aldılar diyebiliriz. Muhammet’in etkili kurtarışla kalesinde devleştiği maçta birçok pozisyonu başarıyla geçiştiren ekip buna rağmen peş peşe gelen gollerle oyundan düştüler. Son bölümde yapılan ard arda yapılan atakların meyvesini 1 puanla alırlarken kritik bir puanla sahadan ayrıldılar ki yenilselerdi 2 puan birden kaybedip 2 sıra birden gerileyebilirlerdi.
Öne Çıkan İsimler:
Sadi ilk golün hazırlayıcısı olurken bunun dışında maçı 1 gol 1 asistle tamamladı ki sahanın en iyilerindendi. Torulspor’da ise Murat Şaban ikilisi yine iyi bir maç çıkarırken Murat 2 golüyle alınan puanda büyük rol oynadı, Muhammed de etkili kurtarışlarıyla kalesinde güven verdi.
Maçın Adamı: Sadi
Maçın Gümüş Adamı: Murat
Maçın Kalecisi: Muhammed
Maçın Defansı: Hakan
Maçın Ortasahası: Sadi
Maçın Forveti: Murat
Maçın Golü: Berkay
Maçın Centilmeni: Şaban