Recep’e Evlilik Yaradı!

Çernobil ile Kitap Teknik takımları karşı karşıya gelirken maça hızlı başlayan Çernobil 15. dakikada 4 1 lik skor avantajını yakalasa da bu avantajı koruyamadı ve son 3 dakikada yediği 4 golle sahadan 8 4 lük skorla mağlup ayrıldı.
Kitap Teknik takımı maça golle başlasa da peş peşe yedikleri gollerle oyundan düştüler ve erken dağıldılar. Buna rağmen rakibin vites düşürmesini fırsata çeviren ekip buldukları gollerle devreye 4 4 lük eşitlikle girdiler. 2. yarıda çok koşan ekip atak oyunlarının karşılığını son dakika golleriyle alırken sahadan galibiyetle ayrıldılar ve rövanşı aldılar. Recep attığı 3 golle galibiyette başrol oynarken Kamuran ve Hakan da 2 şer golle galibiyette rol oynayan diğer oyuncular oldu.
Çernobil maça çok iyi başlarken ilk bölümlerden önemli bir skor avantajı yakaladı. Bu avantaj kendilerinde bi rehavet oluştururken bunun karşılığını ilk yarıya 4 4 lük eşitlikle girerek aldılar. 2. yarıda kontra toplarla etkili olmaya çalışan ekip net pozisyonları cömertçe harcarken öne geçme şansını değerlendiremediler. Son bölümde yenilen penaltı golüyle Servet’in oyunu bırakması takımın maçtan tamamen kopmasına sebep verirken uzatmada gelen goller maçın farklı bitmesine sebep oldu.
Maçın Adamı: Recep
Maçın Gümüş Adamı: Hakan
Maçın Kalecisi: Ümmet
Maçın Defansı: Hakan
Maçın Ortasahası: Recep
Maçın Forveti: Kamuran
Maçın Golü: Recep
Maçın Centilmeni: Naim