Real Mezun Açılışı Yaptı!

Günün ilk maçında Real Mezun ile Bozkurtlar takımları karşı karşıya geldi. Maça Bozkurtlar takımı baskılı başlasa da Real Mezun ilk atağında rakip kalecinin hatası ile öne geçmeyi başarırken rakibin oyundan düşmesi ile 2.golü de bulsa Bozkurtlar takımı farkı azaltmayı başarsa da ilk yarıyı Real Mezun takımı 4-3 önde tamamlamayı başardı. 2.yarı kıran kırana bir mücadele sergilenirken 2 ekipte savunmada neredeyse açık vermiyordu. Bozkurtlar takımı bir türlü beraberlik golünü bulamayınca Real Mezun takımı farkı 2’ye çıkardı. Bozkurtlar ise maçın son anlarında farkı 1’e indirmeyi başarsa da beraberlik golünü bulamayınca maçı 5-4 skor ile Real Mezun takımı kazanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri
Maça rakip daha baskılı başlasa da golü bulan taraf olan Real Mezun takımı ilk yarı 2 fark ile öne geçse de ilk yarıyı 1 fark ile önde kapatmayı başardı. 2.yarı savunmada çok iyi bir oyun ortaya koyan ekip skoru korumayı başararak ligdeki ilk galibiyetine ulaştı. Kalede görev alan Furkan kalesinde ilk yarı bekleneni veremezken 2.yarı oyuna girdi ve savunmayı toparladı. 2.yarı kaleye geçen Enes kalede adeta devleşti. Kurtarışları ile skoru tutan Enes refleksleri ile kalede güven verdi. Savunmada ilk yarı dağınık bir görüntü çizen ekip 2.yarı toparlanırken Ahmet savunmanın bel kemiğiydi. Savunmada bir çok kritik müdahelede bulunan Ahmet rakibin çoğu atağını kesti. İleride bireysel yetenekler ile sonuca giden ekipte Kadir hem savunmada hemde hücumda basmadık yer bırakmazken takımın dinamosu gibiydi. Takımın bütün gollerine imza atan Mustafa ise golcülüğü ile  fark yaratırken attığı goller ile takımını galibiyete taşıdı. Pozisyon bilgisi çok iyi olan Mustafa performansı ile maçın yıldızıydı. Rakibi karşısında zaman zaman zorlansa da geriye düşmeyen ekip maçı kazanmasını bildi.

Kaybetme Faktörleri
Maça daha etkili başlayan taraf olan Bozkurtlar takımı kalesinde şok bir gol ile geriye düşerken ilk yarıyı 1 fark ile geride tamamladı. 2.yarı baskılı bir oyun sergileseler de bir türlü beraberlik golünü bulamayan ekip maçı kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Serhat kalesinde bir çok kurtarışa imza atsa da yediği ilk golde ki hatası çok büyüktü. Diğer gollerde ise yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada çok çabuk dağılan ekipte Emircan savunmada topu çok fazla ayağında tutarken hücuma çıkarken yaptığı top kayıpları ile takımını zor durumda bıraktı. İleride rakibine göre daha atak bir oyun sergileyen ekipte Cengiz takımının ilk golüne imza atarken takımının ataklarını şekillendiren isimdi. Klas paslara imza atan Cengiz takım arkadaşlarını maç boyunca besledi. Takımının gol yükünü çeken Erdi ise son anlarda bulduğu gol ile takımını umutlandırsa da performansı mağlubiyeti engellemeye yetmedi. Maçın genelinde daha atak oynayan ekip bir türlü aradığı golleri bulamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Mustafa
Maçın Gümüş Adamı:Enes
Maçın Golü:Mustafa
Maçın Kalecisi:Enes
Maçın Savunması:Ahmet
Maçın Orta sahası:Cengiz
Maçın Forveti:Mustafa
Maçın Centilmeni:Abdü