Puanlar Paylaşıldı…

Amsterdam arena günün maçında Park Plaza ve Çepni SK takımları karşı karşıya geldi .Çekişmeli geçen bu maç beraberlikle sonuçlandı. İlk yarıya hızlı başlıyan takım Park Plaza ydı . İlk bölümlerde ilerisindeki tecrübeli ayakları kullanmayı bildiler . Uğur ‘ un yaptıgı bindirmeler rakip takımın defansını zorladı . Oyuna tutuk başlıyan bir Çepni SK takımı gördük bu maçta . Bunun sebebi olarakta Park Plaza nın sağlam ve yerini hiç kaybetmiyen defans hattına bağlıyabiliriz . İlk yarının ikinci bölümlerinde golleri bulan Park Plaza takımı ikinci yarıya üstün durumda girdi . İkinci yarıda ise kendini toparlamış daha çok pres ve atak yapan bir Çepni SK gördük . İkinci yarının başlarında golü Nevzat ile bulan Çepni SK oyuna tutunmayı bildi ve farkı kapattı . Mehmetcan ın frikikten attıgı mükemmel golde takımını ateşlemeye yetti . İkinci yarının son bölümlerinde iki takımdanfa gol sesi gelmedi . Adeta galibiyet için birbirleriyle savaşan iki takım oyuncularıda centilmenlikten ödün vermedi . Park Plaza da defansa İnan ın yaptıgı kritik müdaheleler gözlerden kaçmadı . Top çok hızlı bir şekilde iki rakip sahada boy göstersede bu maçtan galip çıkmadı .
Park Plaza nın kalesinde Murat vardı . Murat yaptıgı kritik müdahele ve kurtarışlarla takımına büyük katkıda bulundu . Defansın kemiği olan İnan maçın en iyi oyuncusu diyebiliriz . Karşı rakibin ataklarını kesen en büyük silahtı . Mustafa ise gerek ataklara verdiği destek ile gerekte defansta yaptıgı müdahalelerle tam bir bek oldugunu gösterdi . Samet ise sağ tarafı koruyan ordan geçit vermiyen oyuncuydu . Orta alanda bulunan Hasan ve Muhammet in sağladığı uyum gözlerden kaçmadı . Senelerdir birlikte oynıyan iki futbolcu gibi gerek paslaştılar gerekse çektikleri şutlarla gol bulmayı bildiler . Forvet hattındaki Uğur göz dolduran oyunculardandı . Tecrübesini konuşturan oyuncu takım arkadşlarını yönlendirmeyi bildi ve attığı gollede takımına destek oldu.
Çepni SK kalesinde Cihat vardı . Cihat ta yaptıgı önemli kurtarışlarla rakip takıma gol vermemeyi bildi . Defansın göbeğindeki Abdullah bu akşam görevinin önemini gösterdi . Ancak bu maçta pekte gününde degil gibiydi karşı rakibe verdigi pozisyonlar gözden kaçmadı . Nevzat ve Mustafa defanstaki görevlerini layıkıyla yerine getirmeyle kalmadı orta alana top cıkarma ve ataklara destek olmalarıyla takımı taşıyan iki isim oldular . Mehmetcan ataklardaki etkili isimlerdendi . Çektiği şutlarla ve yaptığı müdahalelerle orta alandaki görevini en iyi şekilde yetine getirdi . Emir ve Onur un üstündeki bu tutukluk maça fazlasıyla yansıdı . Maçta istedikleri pozisyonları yakalayamıyan iki oyuncu takım arkadşlarına pozisyonlar yaratmak istedi . Onur attığı iki golle takımının skorer oyuncusu oldu .
Maçın kalecisi : Murat
Maçın defansı : İnan
Maçın orta sahası :Çepni SK , Emir Park Plaza : Hasan
Maçın forveti : Uğur
Maçın adamı : Muhammet
Maçın gümüş adamı : Nevzat
Maçın golü : Mehmetcan

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.