Premier Ligde Yenilgisiz 2 Takımda Yenişemedi!

Premier Lig 5.hafta maçında ligin yenilgisiz 2 takımı Flora Tekstil ile Liverpool takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 ekipte etkili başlarken kıran kırana ve bol pozisyonlu bir maç oldu. İlk yarının ortalarında Liverpool takımı öne geçmeyi başardı ve ilk yarıyı Liverpool takımı 1-0 önde tamamladı. 2.yarıya baskılı başlayan Flora tekstil skoru eşitlemeyi başarsa da Liverpool takımı hemen karlılık vererek bir kez daha öne geçti. Karşılıklı goller olan 2.yarı da skor bir kez daha eşitlenirken maçın son 10 dakikasında Flora tekstil ilk defa öne geçmeyi başardı. Maçın son dakikalarında Liverpool takımı skoru eşitlemeyi başardı ve maç 3-3 beraberlik ile sonuçlandı.

Liverpool
Maça kontrollü başlayan Liverpool takımı topu kendi sahasında çevirirken ilk yarıyı önde tamamlamayı başardı. 2.yarı rakip beraberliği bulsa da öne geçmeyi başaran ekip maçın son anlarında geriye düşse de beraberliği sağladı ve galibiyeti son dakikalarda yakaladıkları pozisyonları değerlendiremeyerek sahadan beraberlik ile ayrıldılar. Kalede görev alan Arif kaledeki tecrübesi ile takımına seviye atlatırken kurtarışları ve refleksleri ile yıldızlaştı. Savunmada çok fazla efor sarf eden ekipte Mesut uzun boyu İle hava toplarına hakim olurken kritik müdahaleleri ile rakibin çoğu atağını kesti. İleride takım oyununu çok iyi sahaya yansıtan ekipte Emrecan bugün sert oyunu ile rakibi yıldırırken top alışverişini çok iyi yaparak takım arkadaşlarını besledi. Murat ise misafir oyuncu olarak sahaya çıkarken takım arkadaşlarına ısınamayınca beklenen performansı yansıtmazken maçın kaderini belirleyen Serkan ise forvette muazzam bir maç çıkardı. Pozisyon bilgisi ile golü adeta koklayan Serkan bitiriciliğiyle takımını galibiyete taşımaya çalışsa da performansı galibiyet için yeterli olmadı. Lige mağlubiyetsiz devam eden Liverpool takımı liderliği alabileceği maçtan beraberlik ile ayrılarak orta sıralarda kaldı.

Flora Tekstil
Maça rakibi tartarak başlayan Flora Tekstil takımı ilerleyen dakikalarda gol pozisyonlarına girse de aradığı golü bir türlü bulamayınca ilk yarıyı geride tamamladı. 2.yarı 2 kez beraberliği sağlayan ekip maçın son anlarında beraberliği yakalasalar da skoru koruyamayınca beraberlik kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Yılmaz kalesinde bir çok gol pozisyonu görürken güzel kurtarışlara imza atsa da yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada birbirlerinin açıklarını çok iyi kapatan ekipte Kadir savunmanın bel kemiğiydi. Fiziğini çok iyi kullanan Kadir rakibe yakın markaj yaparak maç boyunca nefes aldırmadı. İleride akıl dolu paslar ile kilidi açan ekipte Şahin yeteneği ile bireysel bir şeyler yapmaya çalışırken uzaktan şutlar İle kaleyi yoklasa da skor üretemedi. İslam ise takımının ataklarını şekillendirirken oyun görüşü İle fark yarattı. Topu çok iyi dağıtan İslam takım arkadaşlarını yönlendirdi. Forvette görev alan Özcan ise topu çok iyi saklarken çok iyi pozisyon alarak kendisini boşa çıkardı. Attığı 2 gol İle takımını sırtlayan Özcan takımının en iyi oyuncusuydu. Maçta 2 kez geriye düşse de oyun disiplininden kopmayan ekip son anlar da öne geçse de sahadan beraberlik ile ayrıldı.


Maçın Adamı:Serkan
Maçın Gümüş Adamı:Özcan
Maçın Golü:Serkan
Maçın Kalecisi:Arif
Maçın Savunması:Kadir
Maçın Orta sahası:Emrecan
Maçın Forveti:Serkan
Maçın Centilmeni:İslam