Premier Lig Şampiyonu Atmosfer Medya!

Zorlu Premier Lig dün akşam oynanan Atmosfer Medya – Greenboys finaliyle sonuçlandı. Zaman zaman iki ekibinde zorlandığı maçta Atmosfer Medya iyi savunması ve hızlı oyunuyla 2-1 lik skor elde ederek Premier Lig şampiyonu olmayı başardı.
Kazanma Faktörleri
Atmosfer Medya takımı istekli oyunuyla kupayı istediğini maçın başında gösterdi. Maç boyunca savunma disiplininden kopmayan ekip etkili paslaşmalarını da buna ekleyince galibiyeti hak ettiler. Savunmada Serkan , Melih ve Mustafa üçlüsüyle oynayan ekip hem geride hemde ileride üstüne düşeni eksiksiz yerine getirdi diyebiliriz. Savunmanın ortasında oynayan Melih fizik üstünlüğüyle hava toplarında ve rakipten önce topa müdahaleleriyle maçın kilit isimlerindendi. Savunmanın sağ ve sol tarafında oynayan Mustafa Ve Serkan ise hücuma çıkışları ile rakibi yormayı ve oyunun yönünü değiştirmeyi başardılar. Mustafa henüz dakika dördü gösterirken skoru 1-0 yaparak takımını ilk yarıda öne geçirmeyi başardı. Hücumda ise Selim , Hamit ve Furkan üçlüsüyle çıkan ekipte Furkan rakip savunma arasında istediklerini yapamazken Selim ve Hamit etkili presleri ve oyunlarıyla beğeni topladı. Maçın neredeyse tamamı bir farklı üstünlükle ilerlerken Furkan ve Tayfun değişikliği yapan ekip Tayfunla dakika 43’te farkı ikiye çıkardı. Kalesinde hata yapmayan Erkan ise son dakika da bir gol yemesine rağmen takım olarak devamında hata yapmayarak Atmosfer Medya Premier Lig şampiyonu olmayı başardı.
Kaybetme Faktörleri
Greenboys takımı maça istekli başlayan rakip karşısında maçın tamamında direnç göstersede istediklerini bir türlü gerçekleştiremediler. Fizik olarak üstün rakip savunmayı maç boyunca yüksek toplarla rahatsız etmeyi deneyen ekip rakip hata yapmayınca neredeyse maçı gol atamadan tamamlayacaktı. Kalede Kaan haftalardır yaşadığı talihsizliği bugün yine yaşayarak takım arkadaşına çarpan topun ağlarla buluşmasına engel olamadı. Savunmada Samet , Yakup ve Akif üçlüsüyle çıkan ekip savunma olarak büyük zafiyetler vermese de kalesinde iki gol gördü. Hücumda ise Oktay ikinci yarı sakatlanarak yerini Enes’e bıraktı. Bu sürede etkili olamayan Oktay’ın yerine giren Enes her ne kadar dakika ellide gol bulsa da kazanmak için yeterli olmadı. Takımın hücum olarak en etkili silahlarından olan Özcan ise bugün yüksek toplarla kurulan oyunun stiline uymaması ve gününde olmamasının da etkisiyle bulduğu pozisyonlarda başarılı olamadı. Ekip maçın tamamında bir an olsun maçtan kopmasa da ligin finalinde kupayı kaçıran taraf oldu.
Maçın Adamı: Melih
Maçın Gümüş Adamı: Serkan
Maçın Golü: Mustafa
Maçın Defansı : Melih
Maçın Orta sahası: Selim
Maçın Forveti : Tayfun
Maçın Kalecisi : Erkan
Maçın Centilmeni : Kaan