Porto Nihayet!

Günün ilk maçında Ardıç Pastaneleri ile Porto Fc takımları karşı karşıya geldi. Ardıç Pastaneleri rakibine göre oldukça genç ve diri olmasına rağmen Porto Fc takımı maça tecrübesi ile ağırlığını koyunca maçı Porto takımı 8-5 kazandı.
Kazanma Faktörleri
Maça çok iyi başlayan ekip ilk dakikadan itibaren maçı yöneten ve yönlendiren ekipti. Porto takımı uzaktan şutlar ile rakibi yoklar savunmada açıklar vermemeye çalıştı. Maçta karşılıklı goller olsa da Porto takımı art arda bir kaç gol bulunca maçı 8-5 kazandı. İlk yarı kalede görev alan Uğur ilk yarı güzel kurtarışlar yapsa da 2.yarı takım arkadaşları beğenmemiş olacak ki kaleyi Caner bıraktı. Oyunda olduğu dakikalarda 2 gol atan Uğur iyi bir maç çıkardı. Caner’de kalede Uğur kadar başarılıydı. Savunmada çok iyi bir kesici olan Lütfü zaman zaman ileri çıkarak da takım arkadaşlarına katkı sağladı. Orta saha da görev alan Özgür hem savunma da hem de hücum da çok fazla efor sarf etti. Takımını bir maestro gibi yöneten Özgür oyunu ile alkış aldı. İleri uçta görev alan Berkay takımının en etkili ismiydi. Attığı 3 gol ile takımına galibiyeti getiren isim olan Berkay maçı takımına getiren isimlerin başındaydı.
Kaybetme Faktörleri
Maça savunmada başlayan Ardıç Pastaneleri takımı oyunu kendi yarı sahasında kabullenince kalesinde goller gördü. Bu gollere rağmen oyundan düşmeyen ekip goller bulsa da rakibini hep arkadan takip etti. Beraberlik golünü bir türlü bulamayan ekip maçı 8-5 kaybetmekten kurtulamadı. Savunmada zaman zaman kopuklar yaşasalar da oyunun çoğunda savunma kurgusu iyiydi. Savunmada en çok dikkat çeken isim Serkandı elinden geleni yapan Serkan ne yapsa da gollere engel olmadı. Orta sahayı hızlı geçmekte sıkıntı yaşayan ekip ileride çok fazla topu ezdiler Buğra en çok hata yapan isimlerden biriydi. Maç boyunca çok fazla gol pozisyonuna giren Buğra bunları çok kolay harcayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Takım olarak bugün kötü bir görüntü çizen Ardıç Pastaneleri gol yollarında da başarısız olunca yenilgi kaçınılmaz oldu.
Maçın Adamı:Berkay
Maçın Gümüş Adamı:Uğur
Maçın Kalecisi:Uğur
Maçın Defansı:Lütfü
Maçın Ortasahası:Özgür
Maçın Forveti: Berkay
Maçın Golü:Hakan
Maçın Centilmeni:Ramazan