Porto 2. Yarıda Açıldı!

Günün ilk maçında Porto takımı ile Bağlarbaşı City takımları karşı karşıya geldi. 2.dakikada Furkan ile öne geçmeyi başaran ekip skoru koruyamasa da ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı. 2.yarı çok farklı bir oyun ortaya koyan Porto takımı 2.yarının başında hemen beraberliği yakalarken 2.yarı kalesini gole kapatan Porto takımı maçı 4-2 kazandı.
Kazanma Faktörleri
Kalelerinde beklenmedik bir gol yiyerek geriye düşse de 8.dakikada Ozan ile beraberliği yakalayan ekip beraberliğin sevincini yaşayamadan kalesinde golü görerek tekrar geriye düşerek ilk yarıyı 2-1 geride tamamlayan Porto takımı 2.yarının başında beraberliği tekrar yakalayan Porto takımı maça ağırlığını koyarak maçı 4-2 kazandı. Kalesi değişken olan ekipte Uğur kalesinde iyi bir performans sergilerken 2.yarı oyuna girerek maçı takımına kazandırarak maçın yıldızı olurken savunması ilk dakikalarda kopukluk yaşarken ilerleyen dakikalarda Çin seddi çekti. Özgür maç boyunca savunmasını terk etmezken takım arkadaşlarının arkasını toparladı. İleride ilk yarı iyi bir performans ortaya koyamayan Porto takımı 2.yarı Uğur’un kaleden çıkarak oyuna girmesi ile Porto takımı çok farklı bir oyun ortaya koyarken Berkay hücumda takımının oyununu yönlendirmeye çalıştı. Takım olarak 2 kere geriye düşmesine rağmen oyundan düşmeyen ekip maçı 4-2 kazanmasını bildi.
Bağlarbaşı City
Maça çok iyi bir giriş yapan Bağlarbaşı takımı ilk yarı 2 kere öne geçerek ilk yarıyı 2-1 önde tamamlayan ekip 2.yarı oyundan düşen Bağlarbaşı takımı kalesinde bolca gol pozisyonu verirken rakip savunmanın kilidini açmakta zorlanınca maçı 4-2 kaybetti. Kalede görev alan Şener bir çok pozisyonda şık kurtarışlara imza atsa da yediği bir kaç golde hatası vardı. Savunma da kopukluklar yaşayan ekip zaman zaman kritik müdahalelerde bulunsalar da Nevzat rakiplerine çok kolay geçildi. Zaman zaman ileri de çıkan Nevzat geriye dönmeyince takımına sıkıntı yarattı. İleride ilk dakikalarda çok iyi hücum varyasyonları yapan ekip 2.yarı oyundan düşünce bekleneni veremedi. Cihat ile Furkan takımları öne geçiren gollere imza atsalar da Bağlarbaşı takımı skoru koruyamayınca maçı 4-2 kaybetti.
Maçın Adamı:Uğur
Maçın Gümüş Adamı:Berkay
Maçın Kalecisi.:Uğur
Maçın Defansı:Özgür
Maçın Ortasahası:Berkay
Maçın Forveti:Ozan
Maçın Centilmeni:Özgür