Pirdemir’in Malikane Keyfi

Günün ilk maçında Pirdemir ile Malikane takımları karşı karşıya geldi. 2 ekipte maça istekli başlarken ilk dakikalarda Malikane takımı daha etkiliydi. 9.dakikada Sunay ile açılışı yaparken 10.dakikada farkı 2’ye çıkarmayı başardı. Maçın kopacağını düşünürken Malikane takımı rehavete kapıldı. Bunu çok iyi değerlendiren Pırdemir takımı maçın yıldızı Erdi ile skoru eşitlemeyi başarırken Erdi takımını öne geçirmeyi de başardı. 20.dakikada skor tekrar eşitlense de İlk yarının son anlarına 2 gol sığdıran Pırdemir takımı 2-0 geriye düştüğü maçta ilk yarıyı 5-3 önde tamamladı. 2.yarıya 2 takımda dengeli başlarken dakikalar ilerledikçe Pırdemir takımı oyunun kontrolünü ele aldı. Art arda goller bulan ekip farkı açarken Malikane takımı ise bir türlü oyuna tutunamayınca maçı 11-3 Pırdemir takımı kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça savunmada başlayan ekip 2-0 geriye düşse de oyundan kopmadı ve çok iyi bir reaksiyon göstererek önce beraberliği sonrasında da öne geçmeyi başardı. Pırdemir takımı ilk yarıyı 5-3 önde tamamlarken 2.yarı oyunun kontrolünü eline aldı. Rakibin oyundan düşmesi ile farka giden Pırdemir takımı maçı farklı bir skor ile kazandı. Kalede görev alan Mert yediği 3 golden 2’sinde hatası büyüktü topu çok fazla sektiren kalecinin refleksleri ve birebirdeki kurtarışları alkış aldı. Savunmada çok iyi olan ekipte takımın kaptanı olan Murat savunmanın bel kemiğiydi. Her topa ayak koymayı başaran Murat çok kritik müdahalelerde bulundu. İleride oldukça efektif bir maç oynayan ekipte Harun sahanın en teknik oyuncusuydu. Çok iyi tekniği olan Harun şık bilek hareketleri ile rakibi egale ederken uzaktan şutlarda da etkiliydi. Maçın yıldızı ise Erdiydi. Sahanın en iyi ismi olan Erdi maçı neredeyse tek başına çevirdi. Uzaktan şutlarda etkili olan Erdi oyun görüşü ile fark yarattı. Takım olarak iyi bir performans sergileyen Pırdemir takımı 2-0 geriye düşmelerine rağmen oyundan düşmeyerek maçı kazanmasını bildi.

Kaybetme Faktörleri
Maça çok iyi başlayan ekip kontrollü bir şekilde rakip kaleye yüklenirken 10.dakikada 2-0 öne geçmeyi başardı. Fakat rehavete kapılan ekip oyundan düşünce skora tekrar eşitlik geldi. İlk yarıyı 5-2 geride tamamlayan ekip 2.yarı farkı azaltmak için bastırsa da girdiği pozisyonları gole çeviremeyince oyundan düştü ve kalesinde art arda pozisyonlar görerek maçı 11-3 kaybetti. Kalede Emre görev yaptı, çok fazla hata yapan Emre kalesinde 11 gol görürken bugün beklenen performansı gösteremedi. Savunma olarak maça iyi başlasa da dakikalar ilerledikçe oyundan düştüler. Çok fazla pas hatası yapan ekipte Hüseyin savunmada çok kolay geçilirken çok fazla top kaybı yaptı. İleride maça iyi başlasalar da oyundan çok çabuk düşen Malikane takımında Sunay ileride çok yalnız kalırken takım arkadaşları Sunay’a ayak uyduramadı. Yaşar maç boyunca takımını ayakta tutmaya çalışırken attığı goller ile takımını oyunda tuttu. Çok fazla efor sarf eden Yaşar 2.yarı yorulunca oyundan düştü. İleride çok fazla varlık gösteremeyen ekip golü bulamayınca oyundan düştü ve farklı yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Erdi
Maçın Gümüş Adamı:Harun
Maçın Golü:Erdi
Maçın Kalecisi:Mert
Maçın Savunması:Murat
Maçın Orta sahası:Harun
Maçın Forveti:Erdi
Maçın Centilmeni:Erdi