Pijon Gümbür Gümbür!

Gecenin maçında Pijon ile Türkoğluspor takımları karşı karşıya gelirken maça atak başlayan Pijon takımı maç boyunca oyun kontrolünü elinde tuttu ve ligdeki en farklı galibiyetlerini alarak moral buldular.

Pijon takımı maça hızlı başlarken buldukları erken gollerle hem rakibi oyundan düşürdüler hem de çok rahat bir maç geçirdiler. İstekli ve atak bir oyun sergileyen ekip skor üretmekte zorlanmazken gol yollarında şans da yanlarındaydı ve rakip kaleye adeta gol olup yağdılar. Erkan ve Osman orta alanda oyunu çok iyi yönlendirirken özellikle kaptan Erkan attığı 4 golle gecenin yıldızı oldu, savunma hattı da rakibe göz açtırmadı.

TÜrkoğluSpor maça kalecisiz çıkmanın bedelini farklı bir mağlubiyetle öderken maça çok kötü başlayıp yedikleri peş peşe gollerle maça çok erken havlu attılar ve rakibe direnemediler de. Kaleye gelen bir çok topun gol olarak sonuçlanmasıyla savunmadan da çıkamayan ekip ileride bir türlü çoğalamazken oyun kuramadılar, rakip kalede etkili olamadılar. Volkan ileri uçta çok yalnız kalırken takım adına unutmak isteyecekleri bir maç geçirdiler. Kalede Serkan olsaydı maç bu şekilde geçer miydi bilinmez ama lig tarihinde bu kadar kolay teslim oldukları bir maç hatırlamıyorum.

Maçın Adamı: Erkan

Maçın Gümüş Adamı: Osman

Maçın Kalecisi: Osman

Maçın Defansı: Melih

Maçın Ortasahası: Osman

Maçın Forveti: Erkan

Maçın Golü: Erkan

Maçın Centilmeni: Volkan