Parma Son Dakikada Güldü!

Premier Lig 2. Hafta maçında ligin iki ezeli rakibi Filistin ile Parma takımları karşı karşıya geldi. Parma iskelet kadrosu ile sahaya çıkarken Cska Filistin yeni yapılanan kadrosu le sahaya çıktı ve aslında iyi de mücadele etti. İlk bölümlerde topla daha çok oynayan taraf Cska Filistin olurken orta alanda etkili paslaşmalar yapıp savunmalarında çok da rakibe geçit vermediler. İlk yarısı 2 2 lik eşitlikle biten maçta Cska Filistin orta alanda kazandığı topla ani atağa çıkarken buldukları golle 3 2 öne geçmesine karşın son dakikalarda yedikleri golle sahadan 4 3 lük mağlubiyetle ayrıldı.
Parma takımı savunmada iyi mücadele etmesine karşın orta alanda çok etkili olamadı ve aradıkları pozisyonları çok da bulamadı. Zaman zaman Metehan’la rakip kalede etkili olan ekip gol pozisonlarına girip maça ortak olamya çalışırken bu maçta orta alanın çok da çalıştığını söyleyemeyiz. Maçın özellikle son bölümlerinde kontra toplarla etkili olan ekip buldukları pozisyonları gole çevirerek zorlu maçtan son dakika golüyle galibiyetle ayrıldı. Yusuf attığı 2 golle galibiyette etkili rol oynarken Metehan hücum hattında takımın en etkili ismiydi. Erkan kurtarışlarıyla yine takımını ayakta tutarken savunma üçlüsü disiplinden bir an olsun kopmadı ve galibiyette de büyük rol oynadılar.
Cska Filistin takımı maça her ne kadar iyi başlasa da gol konusunda çok beceriksizlerdi ve net pozisyonlardan sonuç alamadılar. Savunma olarak çok da hata yapmayan ekip Ferhat’ın etkili performansıyla kale mevkisinde de rahat ve güvenilir bir bölüm geçirseler de son bölümlerde savunmanın boş kalması maçın rakibe adeta hediye edilmesine sebep oldu. Skor berabere iken 3 lü savunmayı bozmasalardı en az 1 puanın sahibi olabilirlerdi fakat Mustafa’nın savunmadan orta alana destek vermesiyle savunmada 2 kişi yakalanıp kontra toplarla zor anlar yaşadılar. Diğer bir taraftan bakacak olursak son dakikada yedikleri golün 1 dakika öncesinde Okan’ın 6 pas içinde değerlendiremediği pozisyon kendilerine pahalıya patladı ve sahadan puansız ayrıldılar. Emrah ve Okan orta alanda mücadeleci bir oyun sergilerken hücum hattında Mustafa istediği de topları almasına karşın son vuruşlarda çok şanssızdı. Ferhat kalesinde çok etkili kurtarışlar yaparken son yenilen golde çok da yapabileceği bir şey yoktu.
 
Maçın Adamı: Metehan
Maçın Gümüş Adamı: Yusuf
Maçın Kalecisi: Erkan
Maçın Defansı: Burak
Maçın Ortasahası: Okan
Maçın Forveti: Metehan
Maçın Golü: Metehan
Maçın Centilmeni: Osman

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.