Parma Sessiz Sakin Geliyor…

Maçın Adamı: Emre
Maçın Gümüş Adamı: Davut
Maçın Kalecisi: Cihat
Maçın Defansı: Osman
Maçın Ortasahası: Davut
Maçın Forveti: Emre
Maçın Golü: Fatih
Maçın Centilmeni: Hüseyin
Gecenin ilk maçında parma ile Kayadibi gençlik takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı büyük çekişme içinde geçen maçta devre 2 2 Lik sonuçla tamamlanırken Parma son 10 dakikada bulduğu gollerle sonuca gitti ve Sahadan 7 3 lük skorla Galip ayrılmasını bildi.
Parma takımı savunmada dirençli bir görüntü sergilerken son 10 dakikaya kadar maç ortadaydı diyebiliriz. Fatih’in attığı jeneriklik gol maçı koparan an olurken son dakikalarda Davut ve Emre’nin golleri farkı açtı hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Davut ve Emre’yle Orta alanda etkili olan ekip forvetsiz oynamalarına karşın uzaktan etkili şutlar ile sürekli gol aradılar. Ahmet Osman Fatih üçlüsü savunmada yine yerlerini kaybetmezken rakibe nefes aldırmadılar, Emre Orta alanda çok iyi bir oyun çıkarken formasını özlemiş olduğunu gösterdi müthiş oyununu 2’de golle süsledi. Davut da yükselen performansını bu akşam sahaya yansıtırken O da maçı Yusuf gibi 2 golle tamamladı Cihat kurtarışları ile takımına yine Güven verdi.
Kayadibi gençlik takımı ise iyi mücadele edip maçı son bölüme kadar taşımasına rağmen aradıkları golleri bulamadılar ve şanssız bir mağlubiyetle sahadan ayrıldılar. Son bölümlerde savunmalarında verdikleri boşluklar en büyük handikapları olurken belki son bölümlerde yedikleri golleri yemeseler maçtan en az 1 puanla ayrılabilirlerdi. Hüseyin Orta alanda yine takımın en dinamik ismi olurken maçı 1 gol ile tamamladı çok net pozisyonlardan da sonuç alamadı, Kazım Orta alanda çok iyi mücadele ederken Kudret savunmadaki yerini kaybetmedi, Barış da orta alanda oldukça çalışkan bir görüntü sergilerken Mehmetcan rakibin katı savunması karşısında istediklerini sahaya yansıtamadı.