Parma Paramparça!

Sandalcı sahasında günün maçında Doruk Sağlık ve Parma takımının karşılaşması vardı . Maçın ilk dakikaları kıran kırana bir maç izledik. Orta sahada karşılıklı top kaptırmalar ve ikili mücadelelerle dolu göz dolduran bir maçtı. Bu rekabete Doruk Sağlık ‘ ın forveti Oğuzhan dur dedi ve 8. Dakikada ilk golü attı. Bu golden sonra Parma takımı daha istekli bir oyun sahaya döksede Doruk Sağlık takımının tecrübeli ayakları ard arda buldukları gollerle farkı açtı . Rahat ve geneli kısa paslarla geçen maçta yüzü gülen takım Doruk Sağlık oldu . İki takımda da tecrübeli ayaklar vardı . Parma takımının defanstaki açıklarını iyi değerlendiren bir Doruk Sağlık gördük bu maçta . Özellikle göze çarpan kontraataklarla dolu bir maç olmasıydı . Doruk Sağlık ‘ ın defans hattındaki oyuncular bu ataklara çok iyi ve yerinse müdahelelerde bulundu ve sadece kalelerinde 1 gol gördüler . Doruk Sağlık takımı her ne kadar farklı bir skorla maçı kazansa da çok centilmence bir maç oldu .
Doruk Sağlık takımının forveti Oğuzhan attığı 4 golle maçın en skorer oyuncusu . Kadir ‘ de orta alanda yaptıgı paslar ile takımında tam bir oyun kurucu oldugunu gösterdi . İdris attığı 3 golle takım arkadaşı Oğuzhan ‘ ı takip etti . Kıvrak ve klas ayaklara sahip olan İdris oyunun en iyilerindendi . Defansın ortasında bulunan Levent hem ataklara verdigi katkı hemde 1 golle takımına çok iyi destek oldu . Takımında defanstan aldıkları topları en iyi şekilde değerlendiren Yağız ve Gökhan sahanın her alanında kendilerini gösterdiler . Kaleci Anıl ise çok yerinde ve net kurtarışların sahibiydi . Parma takımının gol atmasındaki en büyük engel diyebiliriz .
Parma takımının forveti Muhammet her ne kadar kıvrak , genç ve hızlı olsada bu ona golü getirmedi . Orta alandaki Ramazan ve Yusuf ‘ un kaptırdığı toplar onlara pahalıya mâl oldu . Her ne kadar yaptıkları kritik paslar ile gol bulmaya çalıssalarda kaçırdıkları pozisyonlar gözardı edilemez . Defansta başlıyan Fatih takımın en iyisi diyebiliriz . Gerek defanstada gerek forvette bazende orta alanda oldu . Sahada ayak basmadığı yer kalmadı diyebiliriz . Osman ve Ayhan defansta her ne kadar çaba göstersede bu çabaları yetersiz kaldı ve kalelerinde golleri görmeye engel olamadılar . Parma takımının kalecisi Beytullah her ne kadar kritik kurtarışlar yapsada kalesinde golleri engellemeye yetmedi .
Her iki takımıda kutlar gelecek maçlarında başarılar dileriz.
Maçın kalecisi : Anıl
Maçın forveti : Oğuzhan
Maçın orta sahası : Kadir & İdris
Maçın defansı : Levent
Maçın adamı : Fatih
Maçın gümüş adamı : Muhammet
Maçın golü : Kadir
Maçın centilmeni : Ayhan

 

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.