Parma Metehan’la Güldü!

Maçın Adamı:Mete
Maçın Kalecisi:Seyit
Maçın Defansı:Fatih
Maçın Ortasahası:Sedat
Maçın Forveti:Mete
Maçtan Notlar ve Takım Değerlendirmeleri
Maça 2 takımda çok istekli başladı. Fakat şanslı olan taraf Parmaydı ve daha ilk atakta Davut ile öne geçmeyi başardılar. Ama Gümüş Gençlik takımı rakibine göre daha gençlerdi ve daha fazla koşuyorlardı. Nitekim 4.dakikada Enes ile beraberliği yakalayan Gümüş Gençlik 6.dakikada günün başarılı ismi Sedat ile öne geçmeyi başaran Gümüş Gençlik ard arda ataklarına devam etse de farkı arttıracak golü bir türlü bulamadı. Parma takımi ise geriye düştükten sonra hemen kendilerine geldiler ve beraberlik için rakip kaleye yüklendiler. 15.dakikada Mete maça tekrar eşitliği getirdi. Öne geçmek için baskısını iyiden iyiye arttıran Parma takımı 20. Dakikada Cihat ve 21.dakikada Davutun ardarda attığı goller ile farkı birden 2’ye çıkardılar. İlk yarı bu skorla biteceğini düşünürken ilk yarının son dakikalarında Halit Gümüş Gençlik takımının 3.golünü atarak farkı 1’e indirdi. Bu golle ilk yarı 4-3 parma takımını üstünlüğü ile geçildi.
2.yarıya parma takımı skoru korumak ve kontra atak ile farkı arttırmaya çalıştı. Gümüş Gençlik takımı ise beraberliği sağlayarak galibiyete uzanmak için hücum ağırlıklı bir taktik ile oynuyorlardı. 33.dakikada Sedat ve 34.dakikada Enesin golleri ile 4-2 geriye düştükleri maçta morallerini bozmadan ve oyun disiplininden kopmayarak öne 5-4 önr geçmeyi başaran Gümüş Gençlik takımı oldukça iyi bir maç çıkarıyorlardı. Öne geçtikten sonra geriye dönmeyerek farkı arttırmaya çalışmaları onlara pahalıya mal oldu ve Emre 38.dakikada maça tekrar dengeyi getirdi. 40 ve 41.dakikalarda Mete sahneye çıkarak takımının 7. Kendisinin 3.golünü atarak Parma takımını 7-5 öne geçirmeyi başardı. Bu dakikadan sonra 2 takımda gol pozisyonları yakalasa da bu ataklardan gol sesi çıkmadı. Fakat Gümüş Gençlik takımının başarılı ismi Sedat son dakikada 1 gol daha atsa da bu gol çok geç gelmişti ve maçı 7-6 Parma takımı kazandı.
Parma
Maça oldukça etkili başlayan takım ilk dakikalardan öne geçmeyi başarsada maç içerisinde geri düşselerde hemen toparlanarak galibiyete uzanmasını bildiler. Kalede Seyit oynadı. Seyit oldukça iyi bir maç çıkardı fakat yediği ilk goldeki hatası çok büyüktü bu maçta sıkıntı olmasada sonraki maçlarda bu tür pozisyonlarda daha etkili olmalı. Savunmada Osman, Emre ve Fatih 3’lüsü görev aldı. Oldukça iyi maç çıkaran 3’lü zaman zaman rehavete kapılsada oldukça iyiydiler. Osman savunmada çakılı kalan isimdi yaptığı kritik müdahaleler ile çoğu pozisyonu başlamadan bitirdi. Fatih ise takımını savunmadan yönlendiren isimdi. Takımını çok iyi yönlendiren Fatih iyi bir maç çıkardı. Emre ise savunmada oynamasına rağmen maçın kilidini açan isimdi savunmada da elinden geleni yaparak takımı adına her şeyi yaptı. Orta sahada Cihat ve Davut 2’lisi görev aldı. Çok efektif olan 2’liden Cihat oyunun her 2 yönünde de görev alarak takımına büyük katkı sağladı. Davut ise bilek hareketleri ile ilgiyi üzerinde toplarken takımı adına her şeyini verdi. Forvette Mete görev aldı. Mete son vuruşlarındaki ustalığı ile dikkat çekerken attığı goller ile maçı takımına kazandıran isimlerden biriydi. Sonraki maçlarda Parma takımına başarılar dileriz.
Gümüş Gençlik
Maça gol yiyerek başlasalar da 2.yarı öne geçmeyi başaran ekip 2.yarının son dakikalarında aynı enerjiyi sahaya yansıtamayınca yenilgi onlar için kaçınılmaz oldu. Kalede İsmet görev aldı. Refleksleri iyi olan kalecinin tek eksik yanı uzaktan gelen topları çok fazla sektirmesiydi ve bu takımına sıkıntı yarattı. Savunmada Özgür, Emre ve Ertuğrul 3’lüsü görev aldı. İlk yarıdaki uyumları iyi olan 3’lü 2.yarı dağıldılar. Özgür savunmanın bel kemiğiydi rakibin çoğu pozisyonunu başlamadan bitirse de 2.yarı oyundan düştü. Emre takımını savunmadan hücuma çıkaran isimdi topu iyi yönlendiren isim iyi bir maç çıkardı. Ertugrul ise savunmadan daha çok hücumda oynamasıyla savunmasında açıklar verdi. Orta sahada Sedat ve Halit 2’lisi görev aldı. Zaman zaman çok iyi oynasalar da 2.yarı çok silik bir görüntü çizdiler. Sedat takımının en etkili ismiydi. Attığı goller ve oyundaki enerjisiyle bir şey yapmaya çalışsa da yenilgiye engel olamadı. Halit ise hem savunmada hem de hücumda görev alarak oyunun her 2 yönünde oynamaya çalışması Mustafayı çok yordu ve 2.yarı oyundan düştü. Forvette Enes görev aldı. Rakip savunmanın arasında kaybolan Ali bekleneni veremedi. Sonraki maçlarda Gümüş Gençlik takımına başarılar dileriz.