Parma Evinde Yenilmeden Ligi Tamamladı!

Premier Ligde sona yaklaşılırken haftanın kritik mücadelesinde Kaybedenler Kulübü ile Parma karşı karşıya geldi. Liderlik için kazanmaktan başka çaresi olmayan Parma maça Metehan’dan yoksun çıkınca özellikle hücum bölgesinde etkili olmakta zorlandı. Ligin en iyi savunma yapan ekibi olan Parma bu maçta da iyi savunma yapsa da hücumda etkili olmakta zorlandı. İlk yarıda yedikleri golle 1 0 yenik duruma düşmelerine rağmen 2. yarıda skora denge getiren ekip son 5 dakikaya 2 1 yenik girmelerine rağmen Davut’un mükemmel golüyle skora denge getirdi ve bu zorlu maçtan 1 puanla ayrılıp liderlik şansını kaybetti.
Genel anlamda savunmayı iyi yapsalar da hücum olarak çok da etkili olamayan ekip pozisyon açısından çok kısır bir maç geçirdi ve 2 3 pozisyon dışında rakip kaleciyi zorlayamadılar. Öyle ki attıkları bir golü rakip kendi kalesine attı, bu pozisyonun dışında direkten dönen bir topları vardı bir de Davut’un güzel golü vardı, bunun dışında çok da etkili şutları yoktu.
Osman savunmada yine olağan üstü bir performans sergilerken Fatih hücuma sürekli destek verip atakları yönlendiren isim oldu. Cihat orta alanda çalışkan bir maç çıkarırken Davut attığı 2 golle takımını mağlubiyetten kurtaran isim oldu, Mehmetcan da net kurtarışlarla takımını maç boyunca ayakta tuttu.
Kaybedenler Kulübü adına belki bi 2. lik umudunu son haftaya taşıma adına önemli olan maçta aslında favori olarak çıktıkları maçta rakibin katı savunmasına takıldı ve net de pozisyonlar bulmalarına karşın bekledikleri pozisyonların çok da altında pozisyon bularak rakiplerine diş geçiremediler. Futbol anlamında rakipten daha etkili olan ekip daha da fazla pozisyon bulmasına rağmen maçı sadece 2 golle tamamladılar ve 1 puana razı oldular.
Hikmet kalesinde ilk dakikadan son dakikaya rahat bir maç geçirirken yediği gollerde yapabileceği birşey yoktu. Savunmda İlter yine istikrarlı bir oyun sergileyip başarılı bir maç çıkarırken Murat önceki maçlara bakışla tutuk bir oyun sergiledi. Sedat rakibin durdurmakta en zorlandığı isim olurken orta alana kadar gelip sürekli top aldı oyunu iyi kurdu, Serkan attığı 2 golle takımın skor yükünü çekerken Mesut yine orta alanda çok çalışkan bir görüntü sergiledi, Hasan ise savunmada rakibe çok da göz açtırmazken birkaç pas hatası dışında hatasız oynadı.