Park Plaza Son Dakikada Puanı Kaptı!

Gecenin ilk maçında Çekiçspor ve Park Plaza takımları karşılaşırken gecenin seyir zevki en yüksek mücadelesi diyebiliriz.Maçın başında Numan ile öne geçen Çekiçspor kalesinde gole engel olamadı ve skor 1-1 geldi. Çekiçspor İsmail ile skoru 2-1 e getirse de 35.dakikada yine kalesinde golü gördü ve ilk yarı 2-2 lik skorla tamamlandı. Maçın 2. Yarısı ise tam anlamıyla kıran kırana geçti son dakikada skoru 3-2 ye getirse de uzatma dakikalarında kalesini gole kapatamayınca her iki takımda sahadan birer puanla ayrıldı.
Tugay’ın yokluğunda maça alışıla gelmiş oyunundan daha sakin başlayan Çekiçspor maçın başında bulduğu golü koruyamadı ve kalesinde beraberlik golüne engel olamadı Oğuzhan ve İbrahim’in uyumu Çekiçspor adına olumlu sinyaller verirken defansta Büyük İbrahim bir çok pozisyonda rakibe gol şansı tanımadı. Kaleci Yahya ise rakibin uzaktan gelen şutlarını başarılı bir şekilde savuştururken son saniye golüne ise engel olamadı.
Rakibine oranla daha arzulu ve istekli başlayan Park Plaza maçın başında geriye düşse de çabuk reaksiyon gösterdi ve beraberliği yakaladı. Rakibi karşısında genel anlamda istediği oyun içi varyasyonlarını gerçekleştiremeyen ekip rakip kaleyi uzaktan şutlarla yokladı kaleci Mustafa birçok pozisyonda kalesini gole kaparken Uğur ise son saniye golüyle takımına bir puan kazandırdı.
Maçın Adamı : Uğur
Maçın Gümüş Adamı: Numan
Maçın Defansı: İbrahim
Maçın Golü : Uğur
Maçın Kalecisi: Yahya
Maçın Centilmeni : İnan