Palermo’ya Bir Darbede Vişneden

Günün tek maçında Vişne takımı ile Palermo takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 ekipte istekli başlarken açılışı Recep ile Vişne takımı yaptı. Uzun süre üstünlüğünü sürdüren Vişne takımı 20.dakikada ceza sahasında faul yapınca Palermo penaltı kazandı. Topun başına geçen Barış skoru eşitlese de Palermo takımı skoru korumayı başaramayınca Vişne ilk yarının son anlarında tekrar öne geçmeyi başardı. 2.yarıya Palermo takımı beraberlik için baskılı başlasa da aradığı golü bir türlü bulamayan ekip kalesinde açıklar verince Vişne takımı farkı açtı ve maçı 4-1 kazandı.

Kazanma Faktörleri 

Maça çok iyi başlayan Vişne takımı Recep ile erken bir gol bulurken penaltıdan kalesinde golü görse de ilk yarıyı önde tamamlamayı başardı. 2.yarı skora yönelik bir oyun sahaya yansıtan Vişne takımı rakibin baskısı ile karşılaşsa da kontrollü oyunları sayesinde maçı 4-1 kazanmayı başardı. Kalede görev alan Cihan çok iyi bir performans sergilerken kalesinde ki tek golü penaltıdan yedi, onu da neredeyse tutacaktı. Takımının galibiyetinde büyük pay sahibi olan Cihan kalesinde devleşti. Savunmada kusursuz bir performans ortaya koyan Vişne takımında Mustafa maç boyunca savunmasını ayakta tutan isimdi. Çok kritik müdahelede bulunan Mustafa oldukça etkiliydi. İleride etkili oyuncuları ile sonuca giden ekipte Murat takımının ataklarını şekillendiren Murat oyun görüşü ile fark yaratırken, Recep ise maçın açılışını yapan isimdi. Takımının en  efektif ismi olan Recep bitiriciliği ile fişi çeken isimdi. Oyun disiplininden kopmayan ekip zorlansa da maçı net bir skor ile kazanmasını bildi.

Kaybetme Faktörleri

Maça eksik bir kadro ile çıkan ekipte  öncelikle Murat’a geçmiş olsun diler ve en kısa zamanda sahalara dönmesini temenni ederiz. Maça savunma ağırlıklı başlayan Palermo takımı kalesinde erken bir gol görse de oyundan kopmadı ve ataklarını sıklaştırdı. Penaltıdan Barış ile golü bulan ekip ilk yarıyı 2-1 geride tamamlarken 2.yarıya beraberlik için baskılı başlasa da bir türlü sonuca gidemeyen Palermo takımı oyundan düştü ve maçı 4-1 kaybetti. Kalede görev alan Eren bugün beklenen performansı sergileyemezken yediği ilk golde çok pasif kaldı. Savunmada elinden geleni yapan palermo takımında Barış takımının dinamosu gibiydi. Savunmada kritik müdahelelerde bulunan Barış takımının tek golüne imza atarken hücuma da katkı verdi. İleride bal yapmayan arı gibi olan ekipte Hüseyin takımının maestrosuydu. Takımının ataklarını şekillendiren Hüseyin takım arkadaşlarının kendisine ayak uyduramaması nedeniyle oyundan düştü. Uzun bir aradan sona görev alan Kazım takımı için elinden geleni yapsa da bu yeterli olmadı. Murat ve Furkan’ın yokluğunda hücumda bocalayan ekip maçı kaybetmekten kurtulamadı.

 

Maçın Adamı:Recep
Maçın Gümüş Adamı:Cihan
Maçın Golü:Recep
Maçın Kalecisi:Cihan
Maçın Savunması:Mustafa
Maçın Orta sahası:Murat
Maçın Forveti:Recep
Maçın Centilmeni:Hüseyin