Palermo’dan Gol Yağmuru!

Gecenin son maçında Palermo ile Karkay takımları karşı karşıya gelirken fair play çerçevesinde geçen maçta Palermo rakibini farklı bir skorla geçip yükselişini sürdürdü.
Palermo takımı maça istekli bir oyunla başlarken kadrodaki gole yakın isimler göze çarparken Tayfun’un da maça ağırlığını koymasıyla maçı ilk bölümden kopardılar. Savunmadan da hücuma Mehmetcan’ın etkili bindirmeleriyle skor üretmekte zorlanmayan ekip kalesindeki pozisyonlarda da Güray’ın formda görüntüsü ile kalesinde çok gol görmeden farklı bir galibiyet aldılar. Tayfun attığı 6 golle geceye damgasını vururken Davut ve Mehmetcan da maçı 2 şer golle tamamladılar, Mehmetcan etkili bindirmeleriyle maçın süpriz ismi oldu, performansıyla öne çıkan oyunculardan birisiydi.
Karkay takımı son dönemlerin en tutuk oyununu sergilerken bu skoru maç öncesi kimse beklememesine karşın oynanan oyun bu skoru hak etti diyebiliriz. Kadro kötü değildi ama çok tutuk isteksiz bir oyun sergileyen ekip Emre’nin de kötü performansıyla maça erken havlu attılar. Emre gibi bir ismin belki de bu kadar tutu bir oyun sergilediğine ilk defa sahne olduğumuz maçta öyle toplar gol oldu ki bir ara kaleye gelen her top ağlarla buluştu. Oyuna 2. yarıda dahil olan Cafer takıma hareketlilik getirirken belki de maçın başında oyunda olsa hücum anlamında daha olumlu işler yapabilirlerdi. Yunus ise orta alanda takımın en etkili ismiydi fakat istekli oyunu takımı için yeterli olmadı.
Maçın Adamı: Tayfun
Maçın Gümüş Adamı: Mehmetcan
Maçın Kalecisi: Güray
Maçın Defansı: Mehmetcan
Maçın Ortasahası: Hüseyin
Maçın Forveti: Tayfun
Maçın Golü: Tayfun
Maçın Centilmeni: Murat