Palermo’da Düşüş Sürüyor!

Gecenin son maçında ligin yeni ekibi Bağlarbaşı Fc ile Palermo takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı 2 1 Bağlarbaşı Fc takımının üstünlüğü ile tamamlanan maçta kazanan Bağlarbaşı Fc oldu ve 5 3 lük skorla 3 puanı ceplerine koydular.
Kazanma Faktörleri :
Bağlarbaşı Fc takımı maça iyi bir oyunla başlarken ilk bölümlerde etkili bir oyunla skor avnatjını eline aldı ve devreye 2 1 önde girdi. 2. yarıda skoru 3 1 e getirdikten sonra vites düşüren ekip kalelerinde ciddi tehlikeler yaşasalar da sahadan 5 3 lük skorla mağlup ayrıldılar. Özellikle hücum hattında etkili oyuncularıyla bol pozisyonlu bir maç geçiren ekip özellikle 2. yarıda net pozisyonlardan sonuç alamadı. Kalabalık atak yapan ekip zaman zaman savunmada boşluklar verseler de bugün şans yanlarındaydı ve bu boşlukları rakip değerlendiremedi.
Kaybetme Faktörleri :
Palermo takımı maça istekli bir oyunla başlasa da ileri uçta istedikleri pozisyonları bulamadı. Her geçen maç oturan kadrosuna bu maç Furkan’ı da dahil eden ekipte bu akşam tek eksik orta alanda oyun kurucu olmamasıydı. Murat ve Furkan ikisi de hareketli oyuncular olsa da Hüseyin’in bu akşam daha çok savunmasına yardımcı olması orta alanda oyunu kurmakta zorlanmalarına sebep oldu. Devreye yenik durumda girmelerine rağmen 2. yarıda dünyaları kaçıran ekip 3 e 1 pozisyonlardan bile sonuç alamayınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu ve üst üste 2. maçını da kaybederek düşüşlerini sürdürdüler.
Öne Çıkan İsimler:
Bugün maçı golsüz tamamlasaydı da savunmanın ortasındaki başarılı oyunuyla galibiyette büyük rol oynayan oyuncu Soner’di diyebilirdik fakat yıldız oyuncu savunmadaki başarılı oyununu 3 golüyle de süsleyerek galibiyette başrol oynayan oyuncuydu, geceye damgasını vuran isim oldu. Davut ve Emin de attıkları 1 er golle skora katkı sağlayan diğer isimlerdi.
Maçın Adamı : Soner
Maçın Gümüş Adamı : Davut
Maçın Kalecisi : Harun
Maçın Defansı : Soner
Maçın Orta Sahası : Davut
Maçın Forveti : Emin
Maçın Golü : Soner
Maçın Centilmeni : Hüseyin