Palermo Zor da Olsa Galip Gelmesini Bildi!

Günün ilk maçında Palermo ile Filistin takımları karşı karşıya geldi. Filistin takımı maça golle başlarken ilk yarı bir çok karşılıklı gol olsa da ilk yarının son atağında Palermo takımı öne geçmeyi başardı ve ilk yarıyı Palermo takımı 3-2 önde tamamladı. 2.yarı Filistin takımı çok iyi başlayıp öne geçse de Palermo takımı oyun disiplininden kopmadı ve maçı Palermo takımı 6-5 skor ile kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça kalelerinde şok bir gol görerek başlayan ekip buna rağmen ilk yarı önde tamamlamayı başardı. 2.yarı da geriye düşse de oyundan kopmayan ekip maçı zor da olsa kazanmayı başardı. Kalede görev alan Eren muhteşem kurtarışlara imza atarken yaptığı kurtarışlar ile takımını ayakta tutan isimdi. Savunmada bireysel hatalar yapsalar da takım olarak birbirlerinin açıklarını kapatan ekipte Kazım hasta hasta maça çıkarken bir kaç pozisyonda basit hatalar yapsa da maçın genelinde etkili bir oyun sergiledi. Kadir ise savunmanın bel kemiğiydi. Hava toplarında ki hakimiyeti ile rakiplerini yıldırmayı başarırken hücuma da katkı sağlayan Kadir savunmayı toparlayan isimdi. İleride çok hızlı ataklar geliştiren ekipte Hüseyin hem savunmada hemde hücumda takımının dinamosu gibiydi. Sahada basmadık yer bırakmayan Hüseyin takımını ateşleyen isimdi. Forvette görev alan Metehan muazzam bir performans sergilerken, attığı goller ile takımını galibiyete taşıyan isimdi. Bitiriciliği ile dikkat çeken Metehan maçın kaderini belirleyen isimdi. Maç içerisinde bir çok kez geriye düşse de oyundan kopmayan ekip maçı zor da olsa kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça çok etkili başlayan Filistin takımı ilk dakikalarda öne geçse de skoru korumayı başaramadılar ve ilk yarıyı geride tamamladılar. 2.yarı öne geçmeyi başaran ekip topu savunmadan çıkarırken hatalar yapınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Erkan refleksleri ile güzel kurtarışlara imza atsa da daha önceki performanslarını arattı. Savunmada pas hataları yapan ekipte Yunus savunmada çakılı oynayan isimdi. Yunus elinden geleni yapsa da sakatlığı sebebiyle eski oyununu sahaya yansıtamadı. Ömer ise savunmada başlasa da 2.yarı genel olarak hücumdaydı, fakat hücum bölgesinde istediği toplar ile buluşmadı. Hücumda Elmacı takımının ataklarını şekillendirmeye çalışsa da rahat bir oyun sergilemeye çalışırken pas hataları yaptı. Kerem ile Seyit ise Filistin takımını taşıyan isimdi. Kerem tekniği ile göz doldururken Seyit ise bitiriciliğiyle takımını sırtlayan isimdi. Seyit birebirde çok iyi adam eksilterek goller bulurken maçın sonlarına doğru rakibin kendisine özel önlem alması ile istediği toplar ile buluşamadı. Maç içerisinde bir çok kez öne geçmeyi başarsa da bir türlü maçı koparamayan ekip maçı kaybetmekten kurtulamadı.

Maçın Adamı:Metehan
Maçın Gümüş Adamı:Hüseyin
Maçın Golü:Seyit
Maçın Kalecisi:Eren
Maçın Savunması:Kadir
Maçın Orta sahası:Hüseyin
Maçın Forveti:Metehan
Maçın Centilmeni:Elmacı