Palermo Zirve Yarışını Bırakmıyor!

Günün 2.maçında Palermo ile Brothers takımları karşı karşıya geldi. Rakibine fazla diş geçiremeyen Brothers takımı gol yollarında kısır bir gün geçirince Palermo takımı rahat bir oyun ile maçı gol yemeden 3-0 kazandı.
Kazanma Faktörleri
Maça temkinli başlayan Palermo takımı dakikalar ilerledikçe oyunun kontrolünü ele geçirdi. İstediği oyunu sahaya yansıtan ekip art arda ataklar ile rakip kaleyi yoklarken Mehmetcan ile öne geçerken ilk yarının son dakikalarında bir gol daha bulan ekip ilk yarıyı 2-0 önde tamamlarken. 2.yarı biraz daha savunma ağırlıklı oynayan Palermo takımı rakibin yenilgiyi önlemek için risk aldığı son dakikalarda 1 gol daha bularak maçı 3-0 kazandı. Kalede görev alan Kayadibi takımının eski kalecisi Güray bugün çok iyi bir performans sergiledi. Kalesini gole kapatan Güray yaptığı kurtarışlar ile takımını rahatlatırken takım arkadaşlarını kaleden çok iyi yönlendirdi. Savunmada hatasız oynayan Palermo takımında Barış savunmanın bel kemiğiydi. Defansta etten bir duvar ören Barış takımının gol yememesinde büyük pay sahibiydi. İleride istedikleri oyunu sahaya yansıtan ekipte Hüseyin orta sahada oyunu kurarken attığı 2 gol ile yıldızlaştı. Mehmetcan ise savunmadan attığı gol ile kilidi açarak takımını öne geçirdi. Takım olarak çok uyumlu olan ekip iyi bir oyun galibiyete uzandı.
Kaybetme Faktörleri
Maça iyi başlayan ekip bir çok gol pozisyonuna girse de kaleci Gürayı geçmekte sıkıntı yaşadı. Hiç beklemedikleri bir anda Mehmetcanın kendi sahasından attığı aşırttırma vuruşunda önde kalan Ömer hatalı bir gol yiyerek takımını oyundan düşürdü. İlk yarı 2-0 geride tamamlayan ekip 2.yarı farkı azaltmak için bastırsa da kalelerinde bir gol daha görerek sahadan yenik ayrıldılar. Kalede görev alan Ömer bugün kötü bir performans sergiledi. İlk golde ki bariz hatası nedeniyle takımını hiç olmayacak bir pozisyonda geriye düşürdü. Savunma da kurgusu iyi olan ekipte zaman zaman kopukluklar olsa da yenilen gollerde savunmanın yapacak fazla bir şeyi yoktu. İleride görev alan oyuncular bugün bekleneni veremeyince golü bulamayan ekipte ileride görev alan Talha, Emre ve Ekici 3’lüsü girdiği gol pozisyonlarında golü bulamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. İyi bir oyun ortaya koyan ekip 1 galibiyet bulurlarsa eğer seri yapabilecek bir görüntü veriyorlar.
Maçın Adamı:Hüseyin
Maçın Gümüş Adam:Güray
Maçın Kalecisi:Güray
Maçın Defansı:Mehmetcan
Maçın Ortasahası:Hüseyin
Maçın Forveti:Kudret
Maçın Golü:Mehmetcan
Maçın Centilmeni:Ömer