Palermo Vites Arttırdı!

Gecenin son maçında Palermo ile Fight Club takımları karşı karşıya gelirken maça hızlı başlayan Palermo takımı ilk yarısını 3 1 önde tamamladığı maçtan 7 1 lik skorla galip ayrıldı ve yoluna dolu dizgin devam etti.
Kazanma Faktörleri:
Palermo takımı maça fırtına gibi başlarken ilk 5 dakikada rakibe öyle baskılı bir oyun sergiledi ki peş peşe çok net pozisyonlar buldu. Devreyi 3 1 önde tamamlayan ekip 2. yarıda rakip savunmanın oyun disiplininden kopmasını da fırsata çevirerek rahat pozisyonlar buldu ve farkı açmakta zorlanmadı. Takımın çok koşması göze çarparken sahanın her bölgesinde istekli bir oyun sergilediler ve haklı bir galibiyet aldılar.
Kaybetme Faktörleri:
Fight Club takımı kötü gidişini sürdürse de bu kötü gidiş sadece skor anlamında devam ediyor diyebiliriz. Evet maça çok kötü başladılar fakat rakibin baskısını kıran ekip ilk yarının ortalarında maça ortak olmaya başladı ve net de pozisyonlar buldular. Savunma olarak dirençli bir görüntü sergileyen Fight Club takımı hücum anlamında yetenekli oyuncuları kadrolarında bulundurmalarına rağmen skor üretmekte çok şanssızdılar ve bu da maçı kaybetmelerine sebep oldu. Kalede Furkan gibi başarılı bir eldiven bulunup dünyaları çıkarmasına rağmen ileride gol bulamamaları maçın ellerinden kaymasına sebep oldu. Bu skoru hak edecek bir oyun sergilemeseler de gol atamayınca mağlubiyet de kaçınılmaz oldu.
Öne Çıkan Oyuncular:
Hüseyin attığı 4 golle geceye damgasını vuran isim olurken İsmail de geriden etkili bindirmeler yaptı, hücuma ciddi katkı sağladı.
Maçın Adamı: Hüseyin
Maçın Gümüş Adamı: İsmail
Maçın Kalecisi : Eren
Maçın Defansı : Barış
Maçın Ortasahası : Murat
Maçın Forveti : Hüseyin
Maçın Golü : Aytuğ
Maçın Centilmeni : Aytuğ