Palermo ve Tayfa Yenişemedi

Günün son maçında Palermo ile Tayfa takımları karşı karşıya geldi. Tayfa takımı maça çok etkili başlarken Ahmet ile açılışı yapan Tayfa art arda goller ile farkı açarken Palermo takımı ilk yarı ileride etkili olamadı ve ilk yarı 3-0 Tayfa takımının üstünlüğü ile geçildi. Palermo takımı 2.yarıya 2 oyuncu değişikliği ile başlarken oyuna giren taze kanlar Palermo takımını ateşledi ve art arda goller ile beraberliği yakalayan Palermo takımı mükemmel bir geri dönüşe imza atarken Tayfa takımı ise savunmaya çekilmesinin bedelini ağır ödedi ve maç 3-3 beraberlik ile sonuçlandı.

Tayfa
Maça oldukça etkili başlayan ekip ilk yarı rakibine göz açtırmadı ve ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı. 2.yarı skora yönelik bir oyun ortaya koyan ekip savunmaya çekilince kalesinde art arda goller görerek maçtan beraberlik ile ayrıldı. Kalede görev alan Burak N. fiziği ile dikkat çekerken fiziğine oranla refleksleri oldukça iyiydi. Savunmada ilk yarı çok uyumlu olan ekip 2.yarı oyundan düştü. Savunmanın bel kemiği olan Şerif maç boyunca kritik müdahelelerde bulunurken takımını yönlendirmeyi de ihmal etmedi. İleride ilk yarı çok iyi bir oyun ortaya koyan Tayfa 2.yarı ileride istediği atakları gerçekleştiremezken Ersel takımının ataklarını şekillendiren isimdi, maç boyunca takım arkadaşlarını besleyen Ersel verdiği ara pasları ile dikkat çekti. Ahmet ise takımının 2 golüne imza atarken bitiriciliği ile dikkat çekti. İlk yarı oldukça efektif olan Ahmet 2.yarı istediği toplarla buluşamayınca 2.yarı etkili olamadı. İlk yarıyı 3-0 önde tamamlamayı başaran ekip 2.yarı rehavete kapılınca sahadan beraberlikle ayrıldı.

Palermo
Maça kalelerinde şok bir gol görerek başlayan ekip ilk yarıyı 3-0 geride tamamlarken 2.yarıya değişiklikler ile başladı ve bu değişiklikler ile maçı çevirerek beraberliği kurtardılar. Kalede görev alan Eren ilk yarı savunmanın hataları ile kalesinde goller görürken 2.yarı hatasız bir maç çıkararak beraberliği kurtardı. Savunmada ilk yarı kopuk bir görüntü çizen ekip 2.yarı yaptığı değişiklikler ile savunmayı toparladı. İlk yarı görev alan Barış savunmasını sakatlığı nedeniyle aksatırken 2.yarı oyuna giren Kazım ile Kadir ise savunmaya tam bir Çin Seddi çizerek takım arkadaşlarının hatalarını kapattılar. İleride ilk yarı etkili olamayan ekip 2.yarı muazzam bir maç çıkarırken Olcay takımının ilk golüne imza atarken hırsı ile maçı getiren kişiydi. Takımının 2 golüne imza atan Adem ise oyun bilgisi ile fark yaratırken bitiriciliği ile takımını oyuna sokmayı başardı. İlk yarıyı 3-0 geride tamamlamalarına rağmen 2.yarı oyundan kopmayan ekip zorlansa da beraberliği kurtardı

Maçın Adamı:Olcay
Maçın Gümüş Adamı:Ahmet
Maçın Golü:Ersel
Maçın Kalecisi:Burak
Maçın Savunması:Kazım
Maçın Orta sahası:Olcay
Maçın Forveti:Ahmet
Maçın Centilmeni:Kudret