Palermo Ter Attı…

Gecenin son maçında Palermo takımı ligin yeni ekibi Atlas Fc takımı ile karşılaşırken maçın tamamında üstün bir oyun sergileyen tecrübeli ekip sahadan 13 1 gibi farklı bir skorla galip ayrılıp büyük moral buldu.
Kazanma Faktörleri :
Tecrübeli ekip ligin yeni takımı karşısında rahat bir oyun sergilerken orta sahaya yapılan Mert takviyesiyle daha etkili bir oyun sergiledi ve gelecek adına da umut verdi. Orta alanda Hüseyin Mert Murat üçlüsü ile pozisyon bulmakta zorlanmayan ekip savunmadan da etkili bindirmelerle çok pozisyon buldular, attıklarından fazlasını kaçırdılar. Tabi bu maç kendileri için ölçü olmasa da buna rağmen istekli oyun gelecek adına umut verdi. Takımın genç yıldızı Mert attığı 4 golle geceye damgasını vururken Murat da geceyi 4 golle tamamladı, kaptan Hüseyin de 3 golle gecenin bir diğer skorer ismi oldu.
Kaybetme Faktörleri :
Atlas Fc ligde çıktığı ilk maçta lige yeni katılan bir çok yeni takımın yaşadığı bocalamayı yaşarken sahadan farklı bir skorla mağlup ayrıldı. Hem kondisyon eksiklikleri hem de rakibin 2. sırada olması istedikleri oyunu sahaya koymalarına engel olurken buna rağmen gayretliydiler, fakat bu çaba farkın açılmasını önleyemedi. Özellikle 2. yarıda net pozisyonlar bulsalar da skor üretme konusunda şanssız bir maç geçiren ekip önümüzdeki maçlarda daha iyi işler yapacaklarını düşünüyorum.
Maçın Adamı : Mert
Maçın Gümüş Adamı : Murat
Maçın Kalecisi : Güray
Maçın Defansı : Kadir
Maçın Orta Sahası : Hüseyin
Maçın Forveti : Mert
Maçın Golü : Murat
Maçın Centilmeni : Şaban