Palermo Sonradan Açıldı!

Palermo ile Diriliş takımlarının maçında adeta gol düellosu yaşanırken bu düellodan Palermo takımı son 10 dakikada buldukları gollerle galip ayrıldılar ve 4. Sıraya yükseldiler.
Palermo takımı maçın genelinde iyi mücadele ederken skorer oyuncuların fazla oluşu takıma galibiyeti getirdi ve hücum oyuncuları gol bulamayınca savunmada görev yapan Metehan ileri geçip attığı gollerle takımına galibiyeti getirdi. Savunma bloğu oldukça dirençli bir görüntü sergilerken rakibe rahat bir oyun tanımadılar ve hızlı ataklarla rakip kalede etkili oldular. Kağıt üstünde Adem Ercan Hüseyin Murat Metehan gibi gole yakın oyuncularla sahaya çıkan ekip bu oyunculardan faydalandı ve bu oyuncuların kırılma anlarındaki golleriyle sahadan galibiyetle ayrıldılar. Ercan orta alanda oyunu iyi kurarken Adem 4 golüyle gece damgasını vurdu, Metehan da maçın gizli kahramanlarından oldu. Başarılı eldiven kurtarışlarıyla takımını maç boyunca ayakta tutan isimdi.
Diriliş Fk takımı maça iyi başlarken maç boyunca istekli bir oyun sergilediler fakat son vuruşlarda çok şanssızdılar ve net pozisyonlardan sonuç alamadılar. Maçı yedikleri gollerle değil kaçırdıkları gollerle kaybeden ekip ilk yarıda kaçırdığı golleri atmış olsalardı skor daha farklı olabilirdi. Orta alanda çok iyi paslaşmalar yapan ekip hücumda atakları sonlandıramazken savunmada da çok dirençli duramayınca sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Orta sahanın başarılı ismi Selçuk maçı 2 golle tamamlarken kaptan Mesut da iyi bir maç çıkardı. Kaleci Salih şanssız goller yerken golcü Serkan sessiz bir maç geçirdi ve sadece 1 kez ağları sarsabildi.
Maçın Adamı:Adem
Maçın Gümüş Adamı: Metehan
Maçın Kalecisi: Mehmetcan
Maçın Defansı: Metehan
Maçın Ortasahası: Ercan
Maçın Forveti: Adem
Maçın Centilmeni: Mesut
Maçın Golü: Selçuk