Palermo Son Nefeste!

Günün 2.maçında Börü ile Palermo takımları karşı karşıya geldi. Mükemmel bir performans sergilenen maçta Palermo takımı maça gol ile başlasa da Börü hemen karşılık verdi. İlk yarı karşılıklı goller olsa da Palermo takımı ilk yarıyı 3-2 önde tamamlamayı başardı. 2.yarı skor eşitlenirken Börü takımı maçta ilk defa öne geçmeyi başarırken Palermo takımı çok iyi bir reaksiyon göstererek hemen öne geçmeyi başardı. Maçın son anlarında kıran kırana bir mücadele sergilenirken Palermo takımı skoru korumayı başardı ve maçı Palermo takımı 6-5 skor ile kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça adeta 1-0 önde başlayan Palermo takımı skoru korumayı başaramasa da ilk yarıyı önde tamamladı. 2.yarı geriye düşseler de oyun disiplininden kopmayan ekip zorlansa da sahadan galip ayrılmayı başardı. Maçta çok çabuk oyundan kopan ekipte Hüseyin takımın kalbiydi. Sahada basmadık yer bırakmayan Hüseyin vücuda kan pompalayan bir kalp gibiydi. Eren ise takımın duvarıydı. Refleksleri ile dikkat çeken Eren kalesinde 5 gol görse de bir o kadarda net pozisyonları da çıkardı. Kudret savunmada çok fazla top keserken topu hücuma çok iyi taşıdı. Murat uzaktan attığı şutlar ile dikkat çekerken 2 gole imza atsa da golden sonra takla atan Murat uzun bir süredir takla atmaması ile taklalarını özletti. Adem maçın yıldızıydı. Forvette rakibi çok fazla hırpalayan Adem topu çok iyi saklarken bitiriciliği ile takımını galibiyete taşıyan isimdi. Maç içerisinde zor dakikalar yaşasalar da tecrübesini sahaya yansıtan ekip galibiyete uzanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça kalelerinde şok bir gol yiyerek başlayan Börü takımı ilk yarı beraberliği sağlasa da ilk yarıyı geride tamamladı. 2.yarı öne geçmeyi başaran ekip bunun sevincini yaşayamadan tekrar geriye düştü ve maçı kaybetti. Gol yollarında sıkıntı yaşamayan ekip savunmada çok fazla açık alan bırakırken Berkan savunmada rakibe tekte dalması ile çok kolay geçildi. Doğan hem savunmada hemde  hücumda takımının en çok koşan ismiydi. Zaman zaman sinirlense de kendini kaybetmeyen Doğan takımına seviye atlatan isimdi. İleride top alışverişini çok iyi yapan ekipte Mustafa B. forvette attığı goller ile takımını sırtlasa da bir kaç pozisyonu kötü değerlendirdi. Takımının yıldızı olan Muhammed ise takımını adeta taşıdı. 2 gol ve 2 asist ile yıldızlaşan Muhammed çok fazla efor sarf ederken takımı adına her şeyi yapsa da takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Maç içerisinde rakibin her golüne karşılık vermeyi başaran ekip öne geçmeyi başarsa da skoru korumayı başaramadı ve son dakikalarda rakibi baskı altına alsalar da golü bulamadı ve yenildi.

Maçın Adamı:Adem
Maçın Gümüş Adamı:Hüseyin
Maçın Golü:Murat
Maçın Kalecisi:Eren
Maçın Savunması:Kudret
Maçın Orta sahası:Hüseyin
Maçın Forveti:Adem
Maçın Centilmeni:Berkan