Palermo Son Anda Galibiyete Uzandı!

Günün 2.maçında Palermo İle Özkürtün Gençlik takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 ekipte istekli ve atak başlarken maç karşılıklı goller işe başladı, fakat ilk yarının son anlarında Palermo takımı öne geçmeyi başardı ve ilk yarıyı 2-1 Palermo takımı önde tamamladı. 2.yarıya Özkürtün takımı fırtına gibi bir giriş yaptı ve öne geçmeyi başardı. Geriye düştükten sonra çok iyi bir reaksiyon gösteren Palermo takımı art arda goller ile bir kez daha öne geçmeyi başardı. Maçın son anlarında kıran kırana bir mücadeleye sahne olurken skoru korumayı başaran Palermo takımı maçı 4-3 kazanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri
Maça gol İle başlayan Palermo takımı kalesinde golü görse de ilk yarıyı önde tamamlamayı başardı. 2.yarıya savunmada skoru korumaya çalışan ekip rakibin baskısı karşısında çözüm üretemeyince geriye düşse de yetenekli oyuncuları İle öne geçmeyi başararak zor da olsa maçı kazandılar. Kalede görev alan Güray kurtarışları İle takımını ayakta tutarken, kalesinden takımını maç boyunca yönlendirdi. Savunmada birbirlerinin açıklarını çok iyi kapatan ekipte Kudret savunmada mücadelesi ile takımını ateşlerken rakibin çoğu atağını kesmeyi başardı. İleride ise topu çok hızlı çeviren ekipte Murat sahada basmadık yer bırakmayarak çok fazla efor sarf etti. Kazım ise savunmada görev alsa da son dakikalarda bulduğu gol İle takımını galibiyete taşıdı. Takımın dinamosu olan Hüseyin ise hem savunmada hemde hücumda çok iyi bir performans sergilerken takımını bir şef gibi yönetti. Takımın ve Maçın yıldızı olan Adem ise bitiriciliğiyle fark yaratırken uzaktan attığı şutlar İle rakip kaleciyi oldukça zorladı. 2.yarı geriye düşmesine rağmen oyundan kopmayan ekip maçta çok zorlansa da galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça kalelerinde gol görerek başlayan Özkürtün Gençlik takımı sonrasında beraberliği sağlamayı başarsa da ilk yarıyı geride tamamladı. 2.yarıya çok iyi bir başlangıç yapan Özkürtün gençlik takımı öne geçmeyi başarsa da skoru korumayı başaramayınca yenildi. Kalede görev alan Mustafa kalesinde bir çok gol pozisyonu görürken çok güzel kurtarışlara imza attı ve yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada bireysel hata yapmayan ekipte Dursun tecrübesi ile takımına seviye atlatırken takımının savunmasını toparlayan kişiydi. Onur ise savunmada mücadelesi ile beğeni toplarken hırsı İle dikkat çekti. İleride bireysel yetenekler ile sonuca giden ekipte Kerim takımı adına açılışı yaparken takımın en yetenekli ayaklarından biriydi. Şık hareketleri ile rakiplerini şaşırtan Kerim zaman zaman top kaybı yaptı. Ercan ise oyunun her 2 yönünde mücadele ederken yorulunca son dakikalarda oyundan düştü. Birol ise takımının en efektif ismiydi. Sahada basmadık yer bırakmayan Birol takımını öne geçiren gole imza atsa da bu gol galibiyet için yeterli olmadı. İlk yarıyı geride tamamlamasına rağmen 2.yarı öne geçmeyi başaran ekip skoru koruyamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Adem
Maçın Gümüş Adamı:Hüseyin
Maçın Golü:Kazım
Maçın Kalecisi:Güray
Maçın Savunması:Kudret
Maçın Orta sahası:Hüseyin
Maçın Forveti:Adem
Maçın Centilmeni:Dursun