Palermo Seri Peşinde!

Gecenin son maçında ligin 2 iddialı ekiplerinden Palermo ile Çekiçspor takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişme içinde geçen maçın son bölümlerinde Çekiçspor 4 2 geride girip maça ortak ortak olsa da farkı kapatamadı ve sahadan 6 2 lik skorla mağlup ayrıldı.
Kazanma Faktörleri :
Palermo takımı kötü gidişatın ardından toparlanma sürecine girerken seri galibiyetler almaya başladı ve yükselişini sürdürdü. Bugünkü galibiyette hücum hattının etkili oyunu göze çarparken maç boyunca çok istekliydiler. Bir ara skor avantajını eline aldıktan sonra rehavete girip zor anlar yaşasalar da savunma hattı disiplini elden hiç bırakmadı ve sahadan haklı bir galibiyetle ayrıldılar.
Kaybetme Faktörleri :
Çekiçspor özellikle hücum hattında etkili olamazken eksik oyuncularının yokluğunu hissettiler ve topu 3. bölgeye taşımakta zorlandılar. Bunun dışında savunmada iyi mücadele etseler de gol bulmakta zorlanınca maça ortak olamadılar. Mücadele anlamında iyi bir görüntü sergileseler de skor üretememeleri maçtan mağlubiyetle ayrılmalarına sebep oldu. Skor 4 2 iken baskılarını arttırıp gol arasalar da son vuruşlardaki şanssızlıkları maça tutunamamalarını sağladı.
Öne Çıkan İsimler :
Furkan Hüseyin ikilisi ileri uçta çok uyumlu bir görüntü sergilerken rakip savunmayı yıldıran isimler oldular, savunmadan Kazım ve Kudret yerlerini hiç kaybetmezken Kudret maçı güzel bir asistle tamamladı, Murat gollerine bu maçta da devam etti ve 3 golle takımın en skorer ismi oldu.
Maçın Adamı : Murat
Maçın Gümüş Adamı : Furkan
Maçın Kalecisi : Mehmet
Maçın Defansı : Kazım
Maçın Orta Sahası : Hüseyin
Maçın Forveti : Murat
Maçın Golü : Furkan
Maçın Centilmeni : Kudret