Palermo Rövanşı Vermedi!

Gecenin 2. maçında Palermo ile Çekiçspor geçen haftanın rövanşında karşı karşıya gelirken büyük çekişme içinde geçen maçta kazanan yine Palermo oldu ve aldıkları bu galibiyetle zirve yarışlarını sürdürdüler.
Kazanma Faktörleri :
Palermo takımı aslında bu akşam istediği oyunu tam olarak sahaya yansıtamasa da rakibe göre daha fazla pozisyon bulan taraftılar ve bunu da skora yansıtmayı başardılar. 2. yarıda çok net pozisyonları değerlendiremeseler de maçın kırılma anlarından birinde Metehan’ın golü maçı kopardı ve önemli bir galibiyete imza attılar. Orta alanda Murat’ın yokluğu hissedilirken hücumda Furkan ve Hüseyin’in başarılı performansı galibiyette büyük rol oynadı. Daha doğrusu bu ikili ile rakip kalede etkili olurlarken gollerin çoğunu sol bek oynayan Metehan attı ama orta alanda yeteri kadar iyi oyun kuramadılar diyebiliriz. Güray’ın kalesindeki performansı da galibiyette önemli rol oynarken savunmanın başarılı ismi Metehan attığı 2 golle geceye damgasını vuran isimdi.
Kaybetme Faktörleri :
Çekiçspor lige fırtına gibi başlasa da bir duraklama devrine girdiler ve üst üste aldıkları mağlubiyetlerle taraftarlarını üzdüler. Aslında kötü bir oyun sergilemeseler de bitiricilik konusunda çok şanssız bir maç geçirdiler. Orta alanda topla daha çok oynayan ekip son vuruşlarda çerçeveyi bulmakta zorlanınca maça ortak olamazken bal yapamayan arı görüntüsü verdiler, tek eksikleri goldü. Bunun dışında şanssız goller yiyen ekip önceki maçlara nazaran daha diri bir görüntü sergilediler diyebiliriz.
Maçın Adamı : Metehan
Maçın Gümüş Adamı : Furkan
Maçın Kalecisi : Güray
Maçın Defansı : Metehan
Maçın Orta Sahası : Hüseyin
Maçın Forveti : Furkan
Maçın Golü : Metehan
Maçın Centilmeni : Kudret