Palermo Rövanşı Vermedi!

Günün son maçında Palermo takımı ile Bağlarbaşı takımları karşı karşıya geldi. İlk dakikadan itibaren baskılı bir oyun sahaya koyan Palermo takımı 6.dakikada Furkan ile öne geçmeyi başarsa da 8.dakikada Alperen skoru hemen eşitledi. Baskılı oyununa devam eden Palermo art arda 2 gol bularak farkı 2’ye çıkartırken Bağlarbaşı ilk yarı bitmeden farkı 1’e indirmeyi başardı ve ilk yarı 3-2 Palermo takımı üstünlüğü ile geçildi. 2.yarı sahada tel tel dökülen Bağlarbaşı takımı etkili olamazken Palermo takımı ise rakibinin tam tersi bir görüntü çizerek çok iyi bir oyun sahaya yansıttı ve kalesini gole kapatarak maçı 6-2 kazanmayı başardı.
Kaybetme Faktörleri
Maça savunma ağırlıklı çıkan Bağlarbaşı takımı kalesinde erken bir gol görse de oyundan düşmeyerek skoru eşitlemeyi başardı. Fakat savunmada çok zorlanan ekip ilk yarıyı 3-2 geride tamamlarken 2.yarı ilk yarıyı aratır bir oyun ortaya koydu. Beraberlik golünü bir türlü bulamayan ekip dakikalar ilerledikçe risk alınca kalesinde art arda goller görmeye başladı ve maçı 6-2 kaybetti. Kalede görev alan Eyüp kalesinde elinden geleni yapsa da savunmanın hataları nedeniyle kalesinde 6 gol gördü. Savunmada çok zorlanan ekipte Osman maç boyunca savunmasında takımı adına savaşırken genellikle yalnız kaldı. İleride bireysel yetenekler ile sonuca gitmeye çalışan ekipte bu oyun yapısı ilk yarı biraz işe yarasa da 2.yarı Palermo takımının buna çözüm üretmesi ile hücumda eli kolu bağlandı. Furkan ve Alperen takımlarının en efektif isimleri olurken Furkan topu çok fazla ayağında tuttu ve çok fazla pas hatası yaptı. Alperen ise takımının ilk golüne imza atarken maç boyunca çok fazla gol pozisyonu harcadı. İlk yarı rakibine dayanan ekip 2.yarı çözülünce farklı mağlubiyete engel olamadı.
Kazanma Faktörleri
Maça oldukça etkili başlayan Palermo takımı art arda ataklar ile rakip kaleyi yoklarken 6.dakika Furkan açılışı yaparak takımını öne geçirirken skoru koruyamayan ekip kalesinde golü görse de ilk yarıyı 3-2 önde tamamladı. 2.yarı tek kale bir maç çıkaran takım rakibi sahadan süpürürken maçı 6-2 kazandı. Kalede görev alan Eren bugün fazla yorulmasa da kritik kurtarışlara imza attı. Savunmada uyumları çok iyi olan ekipte savunmada en çok dikkat çeken isim Kazımdı. Savunmadan hiç ayrılmayan Kazım rakibi çok iyi karşılarken Barış ise bugün savunmada görev alsa da daha çok hücuma katkı verdi. İleride seri paslaşmalar ile sonuca giden Palermo takımında Murat takımının en etkili ismi olurken her topa koşan Murat bitmek bilmeyen enerjisi ile takımının dinamosuydu. Furkan bitiriciliği ve fiziği ile dikkat çekerken maçın kilidini açan isimdi. Ayağında topu fazla tutmayarak takım arkadaşlarını oyunun içine sokan Furkan hakemin maçı bitirdiği anda attığı şık gol ile akıllara kazınırken akım olarak çok iyi bir performans ortaya koyan Palermo takımı rahat bir oyun ile galibiyete uzandı.
Maçın Adamı:Furkan
Maçın Gümüş Adamı:Murat
Maçın Golü:Furkan
Maçın Kalecisi:Eren
Maçın Defansı:Kazım
Maçın Ortasahası: Murat
Maçın Forveti:Furkan
Maçın Centilmeni:Barış