Palermo Namağlup Yoluna Devam Ediyor!

Günün 2.maçında ligin yeni takımlarından Fource united ile Palermo takımları karşı karşıya geldi. Maça çok sert bir oyun yapısı ile başlayan 2 ekibin müsabakasında maçı ilk dakikadan itibaren yönlendiren ve oyunun hakimi olan Palermo takımı 7-3 kazandı.
Kazanma Faktörleri
Maça hızlı bir giriş yapan ekip ilk dakikadan itibaren uzaktan şutlar ile rakip kaleyi yoklayarak rakibin savunmasını açmaya çalıştı. Nitekim ilk gollerini İsmail ile uzaktan bulan ekip maçın kontrolünü hep elinde tutarak rahat bir şekilde galibiyete uzandı. Eren kalesinde adeta devleşerek rakibinin pek çok net gol pozisyonlarını engelleyerek takımının rahat bir maç çıkarmasını sağladı. Savunma da Kudret yaptığı kritik müdahaleler ile dikkat çekerken rakibin hücuma çıkarken kaptığı toplar ile takımına kontra ataklar yakalamasını sağladı. Hüseyin takımının en dikkat çeken oyuncularındandı orta sahada görev alan Hüseyin oyunun her 2 yönünde de elinden geleni yaparak takımına oldukça katkı sağladı. Takımın ve sahanın en dikkat çeken oyuncusu olan İsmail ise maçın kilidini açan isimdi uzaktan attığı şutlar ve hızı ile dikkat çeken İsmail çok iyi bir maç çıkardı. Takım olarak ilk dakikadan son dakikaya kadar oyun disiplininden kopmayan ekip rahat bir skor ile maçı kazanmasını bildi.
Kaybetme Faktörleri
Maça rakibine ayak uydurarak başlayan ekip rakibi çözemeyince geriye düştü. İlk yarıda bir türlü aradıkları golü bulamayan Fource United takımı 2.yarı zaman zaman oyuna ortak olsa da yenilgiye boyun eğdiler. Recep bir çok gole engel olsa da bazı pozisyonlarda yetersiz kalınca fark kaçınılmaz oldu. Savunmanın ve takımın bel kemiği olan Mehmet savunmada rakiplerine göz açtırmasa da takım arkadaşlarının kendisi kadar iyi bir performans sergilemeyince Mehmet’in performansı da yeterli olmadı. Oyuna .yarı Ozanın yerine dahil olan Ahmet Ozandan çok daha iyi bir performans sergiledi. Girdiği dakikadan itibaren ileride oyunu hareketlendiren Ahmet oyuna girdiğinde maalesef çok geçti. İleride görev alan Muhittin maç boyunca rakip savunmanın arasında kayboldu. İstediği toplarla buluşamayan Muhittin etkisiz bir maç çıkardı.
Maçın Adamı:İsmail
Maçın Gümüş Adamı:Murat
Maçın Kalecisi:Eren
Maçın Defansı:Kudret
Maçın Ortasahası:Hüseyin
Maçın Forveti: İsmail
Maçın Golü:İsmail
Maçın Centilmeni:Hüseyin